Home Lifestyle Win Weekend #4 | nOeser Bandana Bib Perry

Win Weekend #4 | nOeser Bandana Bib Perry

by Cassandra 6 maart 2016 12 comments
Win Weekend #4 | nOeser Bandana Bib Perry

Vorige week ben ik naar de Huishoudbeurs en Negenmaandenbeurs geweest, waar ik eerder deze week al een fotoverslag van plaatste. Bij de nOeser stand kocht ik een super leuke legging met een bijpassende bandana bibje en door op de foto te gaan kreeg ik nog een banaan bib t.w.v. €10,- gratis. Mijn lieve vriendinnen zijn ook op de foto gegaan en daardoor kreeg ik nog een leuke bib. Ik denk dat je hem al voelt aankomen of niet? Winactie nummer 4 van het win weekend is een bandana bib van NOeser!!

De chique versie van de slabber

De chique versie van de slabber zijn de bandana bibs, een super leuk sjaaltje die in twee standen in vast te zetten. Weg dus met die lelijke slabbers en halloooooo hippe bandana bibs die te verkrijgen zijn in diverse kleurstellingen en prints. De bibs kosten €9,95 en zijn gemaakt van biologisch katoen waardoor ze heerlijk zacht aanvoelen. Ideaal ook wanneer je kindje last heeft van tandjes krijgen en daardoor dus heel erg veel kwijlt.

nOeser
be nutty, be nice, be nOeser

nOeser is een ontzettend leuk en vooral origineel kinderkleding merk van Nederlandse bodem waarbij duurzaamheid – be nice – in combinatie met gekkigheid – be nutty – centraal staat. De kleding is gemaakt van biologisch katoen en de prints zijn altijd lekker gek.

De chemische stoffen die worden gebruikt bij de normale katoenteelt zijn slecht voor de lucht, de bodem, en alle mensen en dieren die er mee in aanraking komen. Daarom gebruikt nOeser alleen stoffen die GOTS gecertificeerd zijn. GOTS staat voor Global Organic Textile Standard. Om een GOTS certificaat te krijgen moet een producent veel doen/ garanderen…

Dit houdt onder andere in dat nOeser naast het gebruik van duurzame stoffen ook zorg draagt voor goede arbeidsomstandigheden en juiste lonen. Ik word zelf heel erg blij van dit soort merken en ik ben dan ook dol op maffe printjes. Een greep uit de collectie met prints als cowboyboots en cactussen zie je hieronder:

nOeser
Win de nOeser bandana bib Perry

Ben jij ook helemaal weg van de leuke printjes en wil jij graag de donkergroene banaan bib met Puss & boots print winnen voor je kleintje? Of misschien als kraamcadeau voor een vriendin? Kans maken is simpel: laat een reactie hieronder achter met een geldig e-mailadres en like de facebookpagina van Momambition, deel de post op je tijdlijn en je bent klaar! De winnaar wordt bekend gemaakt via een verzamel artikel van het win weekend hier op Momambition.nl én ontvangt van mij een mailtje. De winactie loopt tot en met vrijdag 18 maart 19.00 uur

12 comments

marjolein lubben 6 maart 2016 - 14:28

Heel graag voor mijn klein boefje die inmiddels erg kwijlt.

Reply
Evelyn 6 maart 2016 - 15:58

Leuk! Ze staan zo stoer en onze kleine man kan inmiddels goed gebruiken met al zijn gekwijl.

Reply
Rachelle Helmans 6 maart 2016 - 16:15

Leuk! Zou dochterlief Rylana erg leuk staan! En mocht hij niet passen geef ik hem heel graag aan mijn nichtje Isabella!

Reply
Nathalie 6 maart 2016 - 16:23

Leuke collectie!

Reply
Liess 6 maart 2016 - 17:15

Super schattig. Ik doe graag mee.

Reply
Anne 6 maart 2016 - 20:11

Ja heel graag!! De print is zoo gaaf..

Reply
haia 6 maart 2016 - 21:19

Leuk hoor. Doe graag mee.

Reply
Miekske Dingens 7 maart 2016 - 12:22

Wat handig! Heel graag een kansje voor ons tandenkrijgende boefje!

Reply
Fleur 7 maart 2016 - 17:28

Heel leuk! Ik doe graag mee voor mijn vriendin die een zoontje verwacht binnenkort

Ik heb deze winactie ook opgenomen in mijn lijstje met leukste blog-winacties van deze week. http://www.mamasliefste.nl/winactie/winactie-week-10

Reply
Miranda de Jong 8 maart 2016 - 09:10

Leuk voor mijn eerste tante-noemer die volgende maand geboren gaat worden

Reply
Sabne Mathilda 9 maart 2016 - 14:30

Ik maak ontzettend graag een kansje!! Mijn kleine mannetje heeft reflux én zijn tandjes beginnen door te komen. Kwijlen is dus de orde van de dag :p Een beetje stijlvol kwijlen kan tegenwoordig met zo’n mooi Bib….Dus ik maak heel graag een kansje!!

Reply
Anna Wienen 12 maart 2016 - 09:28

Super leuk! noeser is echt geweldig…!

Facebook: Anna York

Reply

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.