Home LifestyleWinacties 54 winacties op Nationale Mama Bloggers Dag | Win Sans Online Shoptegoed!

54 winacties op Nationale Mama Bloggers Dag | Win Sans Online Shoptegoed!

by Cassandra 10 september 2016 56 comments
54 winacties op Nationale Mama Bloggers Dag | Win Sans Online Shoptegoed!

Vandaag is het Nationale Mama Bloggers Dag! Tenminste, dat vonden wij leuk en daarom hebben wij als mamabloggers besloten een Nationale Mama Bloggers Dag vast te stellen. Om je kennis te laten maken met de vele Mamabloggers die Nederland en België rijk is, is er een Bloghop georganiseerd. En om de Mama Bloggers Dag nog feestelijker te maken, kun je daarom bij iedere deelnemer van de Bloghop een leuke prijs winnen. Lees gauw verder om te zien welke prijs je van mij krijgt!

Nationale Mama Bloggers Dag

Een iniatief van een groep van in totaal 54 (ja zoveel!) mama bloggers onder elkaar om een leuke actie voor onze lezers te bedenken. Van die 54 mamabloggers ben ik nummertje 31 in de lijst. De dame voor mij, Jodi van Liefthuis heeft je als het goed is doorgestuurd naar mij; bedankt chick! Keep on blogging!

Welkom op Momambition.nl

Momambition.nl is een online lifestyle & mama magazine door en voor moeders met Ambitie.

Je vind hier van maandag tot en met vrijdag persoonlijke artikelen over het moederschap en onderwerpen als vroeggeboorte. Mijn dochter is zelf 6 weken te vroeg geboren en ik maak graag de wereld een beetje bewuster over dit onderwerp. Daarnaast vind je hier van alles over hoe je je gezin combineert met je ambities, beauty, (kinder)mode, interieur en andere lifestyle onderwerpen. Heel erg breed dus. Het team is inmiddels uitgebreid met een aantal vaste gastbloggers die elk hun eigen kwaliteiten hebben. Mocht je wat meer info over mijzelf willen, en wie ik ben, dat kan! Ik verwijs je graag door naar deze pagina

Een aantal voorbeelden van onderwerpen die je kunt tegen komen zijn;

Mocht je het leuk vinden om op de hoogte te blijven van onze avonturen en die nieuwste trends op gebied van (kinder)mode, beauty, leuke winacties en meer? Volg ons dan op Facebook, bloglovin, instagram of twitter.

Wat valt er dan bij Momambition te winnen? Sans Online Shoptegoed!!!

Mensen die mij kennen weten dat ik een ontzettend grote passie heb voor mode en dit combineer in mijn werk als managementassistente After Sales voor een ontzettend leuke mode webshop. Uiteraard heb ik het Nationale Mama Bloggers Dag bloghop verhaal verteld aan mijn meerdere en hij werd meteen enthousiast. Bij mij maak je daarom kans op een shoptegoed ter waarde van €15,- bij Sans-Online. Een mode webshop waar je terecht kunt voor dameskleding en herenkleding. Een webshop met prachtige merken zoals PME Legend en Reece, dat laatste merk is trouwens nieuw in ons assortiment en daar vertel ik jullie aanstaande maandag dan ook meer over op het blog.

Zo maak je kans:

  • Laat een reactie achter hieronder en vertel mij welk item jij zou uitkiezen met dit shoptegoed
  • Like de Facebookpagina van Momambition.nl 

Deze winactie loopt tot 24 september aanstaande. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Uiteraard gaan we zorgvuldig om met je gegevens, weten hoe we werken? Klik dan even door naar de disclaimer pagina waar ik je alles vertel over de voorwaarden.

Extra kans maken?

Natuurlijk geef ik je graag de gelegenheid om extra kans te maken. Volg je 1 of meerdere social media accounts van Momambition.nl dan gaat je naam voor elk extra account een keer extra in de pot met lootjes. Delen wordt ook erg op prijs gesteld. Veel succes met hoppen lieve lezers en hopelijk tot de volgende keer!

Benieuwd wat de volgende winactie van de Nationale Mama Bloggers Dag uit de lijst van 55 is? Klik dan snel door naar Mirjam van MetMirjam

 

56 comments

Brenda 10 september 2016 - 07:40

Ohhhh ik zou dat tegoed gebruiken voor een nieuwe jas! Of vest, of een jurk. Of een jeans. Ehm; je snapt me wel; teveel leuke artikelen in de nieuwe collectie!

Reply
rewana 10 september 2016 - 08:06

Leuk, leuk, leuk, ik doe mee;)

Reply
Judith 10 september 2016 - 08:19

Wat een leuke prijs Cas, daar maak je iemand vast heel erg blij mee!!

Reply
elisabeth maria martina 10 september 2016 - 08:29

een mooi shirt zou geweldig zijn

Reply
Dhini 10 september 2016 - 08:55

Shoptegoed is altijd welkom. Ik doe mee. Ik volg je al een tijdje

Reply
Josan 10 september 2016 - 09:03

Hoi hottie, wat heb je weer een leuke prijs. Ik doe niet mee maar wil wel even zeggen dat je blog geweldig is en je zo lekker getalenteerd bent. Prachtig zoals je zelf dat logo geknutseld hebt 🙂 Dankzij jouw blog ben ik bewuster geworden van de impact van een vroeggeboorte.

Reply
Cassandra 10 september 2016 - 11:41

Ah wat ben je ook een schatje! Dankjewel voor je ontzettend lieve complimenten! <3

Reply
Ruby 10 september 2016 - 09:08

Hier kwam zoon onverwachts met 36 weken en heeft ook op de nicu gelegen dus kom zeker nog een keer terug. En een nieuwe trui voor de winter kan ik nog goed gebruiken!

Reply
Angelique 10 september 2016 - 09:25

Oh super leuk! Leuk initiatief ook. Zo leer ik weer medemamabloggers kennen. Ik doe graag mee om nieuwe shirts te kopen. Ik zit nogal te schommelen met mijn gewicht en ja dan is nieuwe kleding altijd fijn

Reply
Valerie 10 september 2016 - 09:35

Oooow
Misschien eindelijk een nieuwe Jeans ??
Of een cool vestje voor de herfst – winter
Toi toi ??

Reply
Anna 10 september 2016 - 10:28

Ik zou voor een nieuwe jeans gaan…
ik heb niet meer zoveel broeken… oei oei oei..

Facebook: An Na

Reply
Fleur 10 september 2016 - 10:44

Leuk, ik zou ook graag voor nieuwe jeans, want mijn spijkerbroek is helaas aan vervanging toe.
Hele fijne Mamablogger Dag vandaag en ik hop weer verder

Reply
Marguerita 10 september 2016 - 11:23

Oh wat leuk, ik vind die sweaters gaaf, vooral die met ‘nope’ en zou dus shoppen voor mezelf. Fijne mamabloggerdag gewenst!

Reply
Anne Dierselhuis 10 september 2016 - 11:32

WaT jammer, de restantenmarkt is net geweest, heel veel kleding voor weinig. Zooo leuk shoppen dan bij sans, ik heb de nieuwe collectie ook al gespot wat een mooi spul hangt er daar weer in de winkel. Ik zou van het shoptegoed een leuk shirt halen of een goed passende spijkerbroek

Reply
Cassandra 10 september 2016 - 11:42

Ja klopt! Het ging ook weer gigantisch snel dit jaar! Super leuk dat je meedoet!

Reply
Henrieke 10 september 2016 - 11:39

Het zou best eens dit jurkje kunnen zijn, ik hou van lekkere warme jurkjes voor in de winter: http://www.sans-online.nl/only-jurken-onlnew-zadie-l-s-rollneck-dress-knt-15121795-pumice-stone-w.-black-m-10102975

Ik ga je volgen op Bloglovin en vond je blog natuurlijk via de bloghop. 🙂

Reply
Cassandra 10 september 2016 - 11:43

Oeh goede keus!!!!

Reply
Bianca 10 september 2016 - 13:34

Me like! Ik hou van shoppen haha. Dus ik doe mee!

Reply
Barbara 10 september 2016 - 13:59

Gave winactie, ik heb nog nooit wat bij hun besteld. Ben benieuwd. Ik probeer het gewoon!?

Reply
marjon 10 september 2016 - 14:00

Leuke blog en leuke win actie
Dus een like en ik doe graag mee 🙂

Reply
Bregje 10 september 2016 - 14:17

Shoptegoed is ALTIJD een goed idee! 😉 Ik heb dit jaar weer een nieuwe winterjas nodig, dus daar zou dit goed voor van pas komen! 🙂

Reply
Joyce 10 september 2016 - 20:03

Oeh nice, shoptegoed komt altijd goed terecht hier. Na m’n bevalling kan ik vast wel een nieuwe outfit gebruiken 🙂 Ik doe dus graag mee en hop ondertussen weer verder 🙂

Reply
Linda Meester 10 september 2016 - 20:51

Ik heb gelijk een kijkje genomen bij de dameskleding en op het eerste gezicht zou ik gaan voor:

http://www.sans-online.nl/vero-moda-jurken-nanna-ancle-dress-noos-10108209-2-black-35000003 en wat nieuwe boxers

Wat veel keuze onder de 15 euro zeg

Reply
Cassandra 10 september 2016 - 22:56

Ja heerlijk he? We hebben altijd wel leuke sale artikelen of acties in de shop. Dus slagen lukt vast wel!

Reply
Monika 10 september 2016 - 21:26

Ik ga na lekker vest shoppen dan! Heerlijk voor de herst en winter!

Reply
Nicole 10 september 2016 - 22:33

Gezellig he zo’n bloghop..

Reply
MetMirjam 10 september 2016 - 22:39

Wat een leuke winactie, daar gaat iemand vast heel blij van worden! Ik wens je nog een fijne mamablog-avond 🙂

Reply
Marjo 10 september 2016 - 22:54

Een shirt! & dan kijk ik meteen of ik met jouw tips een kekke jeans erbij kan vinden!

Liefs
Marjo

Reply
Lieke 11 september 2016 - 00:19

Te gekke winactie ik doe graag mee maar ik moet er nog even goed over nadenken wat ik ga kopen.
Ik volg je ook via facebook (lieke van veen)

Reply
petra 11 september 2016 - 08:55

hophophop ik doe graag mee een leuk shirt voor mijn man zou top zijn

Reply
Marian 11 september 2016 - 14:19

Altijd leuk een shoptegoed! Ik zou gaan voor een shirt of een mooie sweater.

Reply
Mirjam Hellingman 11 september 2016 - 17:43

Hop hop hop en nu stop ik op jouw blog. Ok geweldig leuk! Wat ik doe met het shoptegoed? Ik heb net even gekeken, wat een breed aanbod. Maar ben er nog niet helemaal uit; een leuk shirt of een lekker warm sjaaltje voor als het straks weer kouder wordt!

Reply
Tamara 12 september 2016 - 10:59

OMGGGG IK WILLL! Deze mede (sometimes) hottie kan wel wat nieuwe kleren gebruikenn ?

Reply
kempenaers 12 september 2016 - 11:20

leuk shoptegoed, heb al eens gekeken op de webshop en een mooi topte of t-shirt kan ik altijd wel gebruiken

Reply
brants 12 september 2016 - 11:20

leuke actie, het shoptegoed geef ik aan mijn vrouwtje die mag er wat moois van uitkiezen

Reply
Natasja Smit 12 september 2016 - 12:33

O jee wat zou ik uitkiezen dat is echt de moeilijkste vraag die je mij kan stellen, ben zo slecht in kiezen wat ik wil vind altijd zoveel leuk. Beide mannen gaan als mama voor zichzelf gaat shoppen niet graag mee dan duurt het ze allemaal te lang hihi. Maar wel leuk dat je ook mee doet aan de mama bloggers dag, ik volg je alweer een tijdje op meerdere kanalen en pinterest nu toegevoegd 🙂

Reply
Jessica 13 september 2016 - 14:12

Leuke actie. Wat ik uiteindelijk van het shop tegoed zou kopen word nog moeilijk kiezen. Er is zoveel leuks.

Reply
Tamara TS 13 september 2016 - 20:39

Wat een fijne winactie! Ik begin mijn bloghop bij jou, dus ik kan nog wel een paar uurtjes met plezier vooruit! Ik doe heel graag mee. Ik was al volger op Bloglovin’, FB (Tamara Mara Großmaul) en Instagram (@paramara1982) en nu ook op Twitter (@paramara1982) en natuurlijk heb ik gedeeld en getweet. Sans Online heeft zulke leuke dingen, lastige keuze, maar dit shirtje vind ik wel heel erg leuk: http://www.sans-online.nl/jacqueline-de-yong-t-shirts-jdynora-s-s-top-jrs-15120277-cloud-dancer-freaks-10301066

Reply
Marian 14 september 2016 - 10:48

Ik doe graag mee en zou de Only sneakers 15123637 uitkiezen!

Reply
Liesbeth 14 september 2016 - 16:52

Ooohh leuke actie! Ik word heel blij van de rokken en shirtjs van DEPT en nu heb ik een heel mooie gezien in petrol met een glitterrand. Duimen, duimen, duimen!

Reply
kristel 15 september 2016 - 10:03

I love de dalia sweet dress. Wat een mooie, unieke, gave en stoere jurk.
Hier maak ik graag een kansje voor. Leuke webshop, nog nieuw voor mij.

Reply
Jip 15 september 2016 - 11:36

Kleding shoppen is altijd goed ;-). Ik zou de Vero Moda blouse in navy kiezen, helemaal van nu en mooi gekleed!

Reply
Nationale Mamablogger Dag met ruim 50 winacties | MetMirjam 16 september 2016 - 20:50

[…] van jullie zijn al lekker aan het bloghoppen en komen zojuist bij Momambition vandaan. Voor wie mij en mijn blog nog niet kent, ik zal me eerst even aan jullie […]

Reply
Mariska van Lochem / Mariska Giulianojazzlyna 16 september 2016 - 21:18

Ik zou dit ervankopen. Een urk die ook makkelijk is met de borstvoeding:
http://www.sans-online.nl/only-jurken-onllonni-denim-shirt-dress-qyt-15126844-medium-blue-denim-35000961

Reply
Rory 17 september 2016 - 15:20

Hi Cassandra, ik doe even niet mee met de winactie (wel een gave prijs trouwens!) maar vind het wel heel leuk om je weer even gedag te zeggen. Leuk dat ik je al wat vaker ‘irl’ heb gezien. Goede reminder ook dat ik wat vaker naar je leuke blog moet komen. Je staat op mijn ‘vaste’ lijstje maar de tijd ontbreekt de laatste tijd om het echt regelmatig bij te houden. Komt goed! Keep on going Cassandra!

Reply
Heleen 18 september 2016 - 08:22

Er zijn zo veel leuke dingen te vinden! Een leuk jurkje voor de herfst zou ik graag willen: JDYAFFAIR 3/4 DRESS 15117169 Black

Reply
Andreia Garcia 18 september 2016 - 14:26

Ik doe graag mee! Ik zou graag met de shop tegoed een Jacqueling de Young Jurk kopen. Die zijn echt heel leuk!

Ik heb je op alle social media gevolgd!

Liefs Andreia

Reply
Loes | Gewoon iets met Loes 19 september 2016 - 11:14

Oeh leuk zeg! Ik doe graag mee met je winactie, ik zou gaan voor een nieuwe spijkerbroek!

Reply
Carmen 19 september 2016 - 15:05

Ik zou een nieuwe spijkerbroek kopen. Kan wel wat nieuwe kleding gebruiken na mijn zwangerschap 😉

Reply
Marijke 20 september 2016 - 00:42

Kwam ik er vandaag op Facebook pas achter dat je daarvoor werkt had ik het allang kunnen lezen als ik eerder was gaan doorhoppen. Maar ik maak zeker een kans.

Reply
Anita te Gussinklo 20 september 2016 - 14:14

een van mijn favoriete webshops is Sans Online.
Ik zou gaan voor een leuke rok.
Loot graag mee en vlg je op facebook.

Reply
Claudia 20 september 2016 - 17:06

Oh jeeeeeeeeh wat n keuze zeg. Ik doe erg graag mee. Nu het kouder wordt is het weer een heel gedoe om in een rolstoel lekker warm te blijven dus ik denk aan een sweater met een leuke tekst. Misschien wel een tekst zodat de mensen nog meer me aangapen haha.

Reply
Merel 21 september 2016 - 21:55

Ik doe graag op de valreep mee voor een goede vriendin.

Reply
Anja 21 september 2016 - 23:03

Leuke prijs, ik zou een kijkje nemen in de sale categorie, ben dol op sale 😉 en daar kies ik waarschijnlijk een mooie jeans (met bijbetaling)

Reply
Nathalie 22 september 2016 - 09:57

Hoi Cas, ik kom ff langswippen. Wat staat die nieuwe look ontzettend cool op je site!

Reply
Raaf Klein 24 september 2016 - 11:13

Ik denk dat ik voor een leuk jurkje ga.

Reply

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.