Home KIDS De mooiste herinneringen van je kind(eren) bewaren in de kerstboom

De mooiste herinneringen van je kind(eren) bewaren in de kerstboom

by Cassandra 11 december 2017 5 comments
De mooiste herinneringen van je kind(eren) bewaren in de kerstboom

Ik vond de zwangerschap tergend langzaam gaan en ik vond het ook niet heel erg geweldig, maar nu. Nu gaat de tijd zo in mens snel dat ik het soms gewoon niet kan bijhouden. Voor mijn gevoel lag ik bij wijze van spreken gisteren nog op die koude tafel te puffen en nu heb ik een ondeugende peuter, bijna kleuter door mijn huis rennen. Heerlijk vind ik het hoor, ik geniet er echt van. Maar je snapt dus wel dat ik de mooiste herinneringen met haar  graag op een bijzondere manier wil bewaren.

Hoe bewaar je de mooiste herinneringen?

Nu kun je je mooiste herinneringen bewaren in een babyboek, fotoalbum, in blogjes, een schrift, een dagboek, noem het maar op. Maar je kunt de mooiste herinneringen nu ook op een hele toffe andere manier bewaren. In je kerstboom met een baby’s keepsake ornament. Een prachgtige glazen kerstbal met glitterende gouden stippen en een kurk. In het pakketje zit een boekje met papiertjes, waarop je het jaar kunt invullen en je mooiste herinneringen van dat jaar. Je mooiste herinneringen rol je daarna op en sluit je af met een zegel, deze stop je in het ornament en hang je in de boom

12 jaar lang de mooiste herinneringen bewaren

Het resultaat is dat je over 12 jaar een vol ornament hebt met de mooiste herinneringen van je kind(eren), en dat is dan weer ontzettend bijzonder cadeau voor je kind. Nu is Leia 3, dus ik ga dit jaar 4 blaadjes in vullen met onze mooiste herinneringen. 2014, 2015, 2016 en uiteraard 2017. Zodat we het alsnog vanaf haar geboorte kunnen genieten van al het moois wat we al samen hebben meegemaakt. Ik ben alleen de afplak stickers kwijt. Daar is Leia mee aan de haal gegaan en die kan ik dus nergens meer terug vinden haha! Kleine draak! Ik heb het maar opgelost met roze washi tape… Ennuhhh let niet op mijn hanenpoten handschrift haha!

Milestone baby's keepsake ornament mooiste herinneringen van je kind

Ik denk dat we er misschien zelfs wel langer mee doorgaan en het haar dan uiteindelijk cadeau gaan geven wanneer ze bijvoorbeeld zelf een kindje krijgt (als haar dat gegund is uiteraard). Of wanneer ze uit huis gaat bijvoorbeeld en dan met de kerst dagen. Die invulling moeten we dus nog even bekijken, maar ik barst nu al van de ideeën en ben nu al benieuwd wat ze ervan gaat vinden

Baby’s Keepsake Ornament is verkrijgbaar in de webshop van Kleine Giraf : www.kleinegiraf.nl en kost €16,95

Milestone baby's keepsake ornament mooiste herinneringen van je kind

#8daysofchristmasgiveaway | Win een baby’s keepsake ornament

Wil jij de mooiste herinneringen aan je kinderen ook op deze bijzondere manier bewaren? Ik mag een ornament weggeven onder mijn volgers. Wat je daarvoor moet doen:

  • Like onze Facebookpagina (verplicht)
  • Tag je bff, moeder, tante, vriendje of vriendinnetje onder de post (verplicht, let op : niet jezelf taggen!)
  • Delen wordt gewaardeerd = niet verplicht
  • Door onze instagrampagina te volgen krijg je een extra kans

De actie loopt tot en met 17 december, om 16.00 uur sluit de deelname. De winnaar maak ik bekend in een verzamelartikel op de website. Het verzamelartikel wordt gedeeld op onze Facebookpagina. En nu lekker hop, hop, rendier in galop naar de leukste Tamara want daar kun je Little Tikes 3-in-1 loopwagen winnen!

in samenwerking met De Kleine Giraf

Summary
Review Date
Reviewed Item
Milestone Baby's Keepsake Ornament van de Kleine Giraf
Author Rating
51star1star1star1star1star

Dit vind je misschien ook leuk

5 comments

Marian B 11 december 2017 - 14:50

Wat een leuk idee dit! Doe graag mee voor mijn dochtertje.

Reply
Sandy van der Kolk 11 december 2017 - 16:28

Wat een leuk idee!!

Reply
Chantal Obbink 12 december 2017 - 09:49

Wat een ontzettend mooi en bijzonder idee! Wat zou ik dit graag willen doen voor onze kids! Onze eerste kerst met zn 4en samen en compleet ?Bijzonder voor later.

Reply
Janet 12 december 2017 - 23:26

Wat mooi! Doe graag mee voor mijn kinderen /gezin

Reply
Annabel de Ruiter 14 december 2017 - 22:10

Wat super tof! Hier ook een meisje van 3,5 jaar thuis! Wat gaat het hard! Super leuk om dit jaarlijks bij te kunnen houden! Geweldige herinnering voor later zowel voor haar als voor ons ❤️. Ik doe graag mee!

Reply

Geef een reactie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.