Home Lifestyle Het moederschap op hoge hakken is topsport

Het moederschap op hoge hakken is topsport

by Cassandra 14 april 2016 9 comments
Het moederschap op hoge hakken is topsport

Ik heb een mega collectie hakken maar sinds de zwangerschap ben ik over gestapt naar instappers en sneakers. Ik ben altijd al wel een fan geweest van sneakers, maar aangezien ik een klein vrouwtje ben wilde ik graag meer lengte creëren door hoge hakken, daarnaast vind ik hakken gewoon super mooi, het maakt je zo vrouwelijk. Maar ja, het moederschap op hoge hakken is niet zo’n groot succes….

Maak mij ‘s nachts maar wakker om schoenen te shoppen

In allerlei soorten en maten heb ik ze liggen, naaldhakken, plateau hakken, peep toe’s, laarzen, sleehakken..Noem maar een soort op en ik heb ze wel liggen. En ja ook in allerlei kleuren. De meesten zijn dan wel zwart, dat moet ik eerlijk toegeven maar ik heb ook een paar uitschieters er tussen met kleuren zoals roze en mint. Schoenen kan ik niet genoeg hebben en ik moet ook echt zeggen dat je me serieus ‘s nachts mag wakker maken om een paar schoenen te gaan shoppen. Het is mijn tic. Ik liep voor mijn zwangerschap echt bijna iedere dag op hakken, ik kon er wel een marathon op lopen zo getraind was ik in het hakken lopen. Ik kon dan ook niet wachten om mijn juweeltjes weer aan te trekken na de bevalling… Maar helaas, van die getrainde hakkenbenen had ik niet meer, en ik kon dan ook nog geen halve ochtend volhouden op die krengen..

moederschap op hoge hakken

Het moederschap op hoge hakken

Een halve ochtend op hoge hakken en ik had het gevoel alsof ik geen voeten meer over had, dus pakte ik mijn sneakers maar weer, want ja die lopen zalig en zijn een stuk handiger als ik weer eens achter mijn ondeugende dreumes aan moet rennen. Het moederschap op hoge hakken is in mijn ogen topsport en ik doe het je echt niet na. Wel wil heel graag weer wat vaker hakken gaan dragen en toen Sacha mij mailde dat ik een paar schoenen mocht uitzoeken wist ik meteen dat ik voor een paar enkellaarsjes met hak zou gaan, want verassend genoeg had ik deze vorm van hakken nog niet in mijn collectie staan. Zo geschiede het dat ik deze fantastisch gave laarsjes uitzocht, wel basic in het zwart misschien, maar daardoor passen ze wel overal bij. En hoe leuk zijn ze nou, onder een jeans of een jurkje?! De hak is ook niet mega hoog en door het voetenbed wat erin zit lopen ze super lekker! Tijd om het moederschap op hakken te vervolgen!

Draag jij nog vaak hakken sinds je moeder bent?

 

9 comments

Liess 14 april 2016 - 14:20

Ik draag al jaren geen hakken meer. Soms wel iets van sleehak ofzo…
Maar mijn enkels worden er niet heel vrolijk van, en dat terwijl ik me met een hak aan altijd heel vrouwelijk en zelfverzekerd voel.
Lang leve de nikes en flip-flops.

Reply
Cassandra 14 april 2016 - 16:58

jaaaaja nikesssss!! AMEN!

Reply
Stylish Mom 14 april 2016 - 16:43

Supermooie laarsjes! Ik draag nog wel hoge hakken maar echt voornamelijk ballerina’s en sneakers. Loopt toch iets meer comfi 🙂

Reply
Judith 14 april 2016 - 18:17

Jaaaa dol op mooi hakken, ik heb nog wel wat paar maar niet meer zoveel als vroeger. Nu meer Nike en flip-flops idd..

Reply
Tamara 14 april 2016 - 18:49

Neeee ik doe wel aan hakkuhhhhhh XD hahaha.

Gave laarsjes hoor!

Reply
Lodi 14 april 2016 - 18:52

Jaaaa nog steeds hoge hakken hier. Beide zwangerschappen liep ik op platte schoenen en wat miste ik mijn hakken. Dus toen dat weer ging, meteen aan gedaan! Maar eerlijkheidshalve beken ik dat ik ook schoenen met een iets minder hoge hak heb, staat toch makkelijker in het hoge gras bij de voetbalwedstrijden

Reply
Cassandra 14 april 2016 - 19:50

Haha je hebt helemaal gelijk, hoog gehakt naar de wedstrijd is geen doen!

Reply
Josan 15 april 2016 - 06:16

Ik draag soms hakken. Vooral toen ik moest werken. Inmiddels heb ik er weer een paar aangeschaft. Hoog ook 🙂

Reply
Vlijtig Liesje 15 april 2016 - 11:46

Nee, nooit! Maar ik ben ook erg op mijn gemak gesteld….

Reply

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.