Home MOMBeauty & Fashion Moederdag Outfit met luxe cadeautips

Moederdag Outfit met luxe cadeautips

by Cassandra 2 mei 2017 30 comments
Moederdag Outfit met luxe cadeautips

Hoewel ik op zondag meestal in mijn joggingsbroek rond loop te stinken, wil ik met speciale gelegenheden zoals o.a. Moederdag nog wel even wat leuks uit de kast trekken. Dus hup, hakken aan, make-upje erop en je mooiste accessoires uit de kast. Dit is mijn moederdag outfit dit jaar:

Moederdag Outfit:

Zoals ik al zei, meestal doen wij hier op zondag helemaal niets en banjer ik de hele dag rond in mijn huiskloffie. Lekker comfortabel. Met speciale uitjes of gelegenheden zoals Moederdag, verjaardagen, en andere feestdagen wil ik nog wel even mijn best doen en haal ik mijn mooiste accessoires uit de kast. De unboxing video van mijn Moederdag cadeau’s van Brandfield vind je hier.

Laten we beginnen met de jeans. Mijn favoriet! Ik heb  dit exemplaar inmiddels in drie verschillende kleuren. Deze lichte wassing, een donkere wassing en een grijze variant. Nu de zwarte nog haha! Dit enkelbroekje van ONLY is echt fantastisch. Hij heeft een highwaist en sluit perfect aan. De ritjes aan de zijkanten bij de enkels, maken hem wat stoerder. Precies waar ik van houd. Dit model heet de Kendell Jeans.

De lange witte blouse is van Pieces en draag ik echt ontzettend vaak, vooral samen met deze zachtroze blazer van Vila. Om het af te maken draag ik mijn nude pumps van de Primark erbij. Dikke stiletto hakken, waar ik voor heb moeten oefenen om erop te kunnen blijven staan. Maar hey, dan heb je ook wat! Ik heb overigens echt m’n best gedaan op de foto’s, samen met manlief. Maar ik ben nou eenmaal geen top model haha! Ik bespaar jullie nu nog even de bloopers, misschien maak ik daar binnenkort wel een los blogje van haha!!

 

Moederdag Outfit: Accessoires + Cadeautips

Het weer begint weer aangenaam te worden en het zonnetje schijnt gelukkig steeds vaker. Tijd voor een mooie goede nieuwe zonnebril. Dit exemplaar van RALPH by Ralph Lauren is echt een beauty! Mooie ronde glazen met UV-400 bescherming. Ideaal bij mijn bolle kop, want hij oogt meteen iets slanker. Jeej! Mocht je nog een mooi Moederdag cadeau zoeken, dan is dit zeker een aanrader! Is eens wat anders als een plantje of een zeepje en hij heeft een hoog diva gehalte als je het mij vraagt.Nog een mooi item om cadeau te geven is deze fantastische horloge van Cluse. Een tijdloos model en een goede prijs/kwaliteitsverhouding. Een prachtig klokje met mineraalglas.

De creme de la creme is echt mijn tas van Valentino. Ik had deze al een tijdje op wishlist staan omdat hij gewoon elegantie uitstraalt. De perfecte tas voor een mama met ambitie, een totebag met mooie gouden afwerkingen en voldoende ruimte voor een planner, een iPad of een laptop. Heb jij een luxe poes mama? Dan MOET je deze gewoon cadeau doen aan haar met Moederdag en anders d’r verjaardag. Wedden dat ze een dansje met je doet én je een knuffelkus van d’r krijgt?! Je kan nooit meer iets fout doen na zo’n gaaf cadeau! #bettersafethansorry haha!

Natuurlijk kun je bij Brandfield nog veel meer leuks kopen. Het is één van mijn meest favoriete winkeltjes in mijn geboorteplaats, Groningen. Dus ben je eens in de buurt, neem dan even een kijkje. En zoek je nog inspiratie voor Moederdag? Dan weet ik zeker dat je bij hen kunt slagen, ik ben er ook geslaagd voor mijn mama, maar daar kan ik natuurlijk niet te veel over kwijt, want ze leest ALLES, dus dan is de verassing weg hah!

Heb jij je moederdag outfit al klaar liggen?

30 comments

Melanie 2 mei 2017 - 08:22

Die broek is super. Helaas verkopen ze geen only meer bij mij in de buurt. Hakken vind ik ook super. Jasje staat jouw goed. Die kleur staat mij totaal niet. Al met al leuke outfit.

Reply
Cassandra 2 mei 2017 - 08:58

Check Sans Online anders even, daar koop ik mijn exemplaren altijd.

Reply
Jamey Herben 2 mei 2017 - 08:28

Leuke outfit, maar vooral je pumps vind ik erg gaaf!

Reply
Cassandra 2 mei 2017 - 08:58

Dankjewel!

Reply
Vlijtig Liesje 2 mei 2017 - 08:59

Ik vind die spijkerbroek erg leuk staan! Ik zou er bijna zelf weer eens eentje van gaan proberen. Normaliter draag ik echt altijd rokken. Een moederdag outfit heb ik eigenlijk niet.

Reply
Cassandra 2 mei 2017 - 09:01

Absoluut doen! Deze broek zit Zo ontzettend lekker! De pasvorm is echt fantastisch!

Reply
Krystle/ Batboy 2 mei 2017 - 09:04

Je ziet er super uit! En het horloge is ook erg mooi. Ik heb eigenlijk nog niks om aan te trekken….

Reply
alexa 2 mei 2017 - 09:11

wat een leuke outfit draag je!

Reply
Elles 2 mei 2017 - 09:47

Oehh leuke outfit! Vooral de accessoires erbij, heel erg tof! Staat je prachtig allemaal!
Liefs,
Elles

Reply
gerdialkema 2 mei 2017 - 09:57

Toffe outfit! En wat een gave accessoires..

Reply
Madelon 2 mei 2017 - 10:04

Leuk Cas! Je ziet er tof uit! En natuurlijk erg leuke en mooie accessoires! Ik heb geen moederdag outfit. Mooi excuus om te shoppen!

Reply
mamasliefste 2 mei 2017 - 13:41

Groot gelijk om juist met Moederdag je er op je. Est uit te zien. Deze outfit staat je super. Ik hou wel van hakken onder een spijkerbroek

Reply
Mrs Curly 2 mei 2017 - 13:42

Damn girrrrrl! Shake that booty! 😀 Je straalt gewoon 😉
Heel mooie outfit! Zou zo iets kunnen zijn dat in mijn kast zou passen 😉

Reply
Cassandra 3 mei 2017 - 07:42

Hahah lekkerding ben je!

Reply
Nicole 2 mei 2017 - 16:33

Ik denk dat ik met Moederdag in m’n kloffie rond loop haha. Zoals elk jaar maar nu helemaal ivm de zwangerschap!

Reply
Cassandra 2 mei 2017 - 20:50

Snap ik hoor, had ik ook gedaan haha! ?

Reply
Bianca 2 mei 2017 - 19:47

Beauty je ziet er super uit! De tas vind ik vooral super mooi x

Reply
Marguerita 2 mei 2017 - 20:31

Superleuke outfit en mooie foto’s geworden hoor! Ben jaloers op die hakken, daar kan ik dus echt niet op lopen maar ik vind het prachtig. Staat je leuk dit!

Reply
lotuswritings84 2 mei 2017 - 22:08

Staat je echt supermooi! Dé jeans is dit he? Haha. Vind je poederroze jasje ook zo leuk. Die van mij zit trouwens ook superlekker, die gaat zeker aan met moederdag.

Reply
Cassandra 3 mei 2017 - 19:55

Jaaaa dit is dé jeans die je MOET hebben. Zo leuk! Een volger heeft hem al gekocht, foto via insta. Echt heeeeeeel tof vind ik dat. Heerlijk broekje gewoon!

Reply
lotuswritings84 7 mei 2017 - 07:37

Ja dat is zeker tof!

Reply
roelina 3 mei 2017 - 08:19

Wauw, mooi! Die tas 🙂 Ik moet zeggen: ik kleed mij niet speciaal voor moederdag. Moederdag is op zondag en als ik dan niet speciaal ergens heen hoef, kies ik toch voor wat makkelijks.

Reply
Dewi 3 mei 2017 - 17:00

Haha moet wel lachen om je blog. Ik vind je outfit top, zou zo mijn outfit kunnen zijn. Ja en die tas he! 😉

Reply
Layla 3 mei 2017 - 22:01

Leuke outfit! Vooral het jasje en de pumps vind ik mooi

Reply
Diana 3 mei 2017 - 22:41

Je hebt iig je joggingsbroek even ingeruild voor een super leuk setje 🙂

Reply
Natalie (@latanie) 3 mei 2017 - 22:57

Mooie zachte look voor moederdag! Ik ben zelf nog op zoek naar zo’n nude blazer, erg mooi!

Reply
Nathalie 4 mei 2017 - 08:03

Staat je goed! Die tas vind ik echt geweldig en wat is je tuin mooi geworden.

Reply
jolienvs 5 mei 2017 - 10:07

Je horloge is supermooi!

Reply
jolienvs 5 mei 2017 - 10:26

Je horloge is supermooi! Daar zou mijn mama heel blij mee zijn!

Reply
cynthia 2 juni 2017 - 11:31

je ziet er prachtig uit …

Reply

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.