Home LifestyleWinacties Mega kerst win tornado op komst.. 

Mega kerst win tornado op komst.. 

by Cassandra 4 december 2016 6 comments
Mega kerst win tornado op komst.. 

Oh oh er is een mega kerst win tornado op komst dus haal een survival kit in huis en kluister je achter je telefoon, tablet of pc!! 

Kerst win tornado?

Cassandra wat voor onzin kraam je nu weer uit?! Ja ja ik hoor het je heus wel denken hoor.. ik zal het even wat verduidelijken…

Na het enorme succes van het badmomswinweekend met mijn lieverdjes Tamara van themommydiaries en Josan van GoodGirlsCompany, wilden we graag weer een nieuwe ludieke actie neerzetten. Niet zomaar een win weekend of een week, nee echt iets spectaculairs. Gewoon als bedankje omdat jullie mijn idiote schrijfsels lezen en van die leuke reacties achter laten.

Dus daar komt dan die mega kerst tornado opzetten.. als een wervelwind gaan we het hele wereld wijde web op z’n kop zetten met een 12 days of christmas giveaway. Wat dit precies inhoudt?

12 days of christmas giveaway

Vanaf aankomende woensdag komt er tot 18 december elke dag vanaf 16.00 uur één of meerdere winacties online. Mocht er een tweede actie komen dan komt deze om 18.00 uur online. Op 22 december gaan we de winnaars bekend maken en ontvangen zij elk een persoonlijk mailtje van mij, Josan of Tamara. Als alles dan een beetje meezit, kun je je cadeau nog voor de kerst in ontvangst nemen, yay!

Kerst win tornado overlevingskit:

Het wordt dus hoogtijd om een kerst win tornado overlevingskit samen te stellen en je goed voor te bereiden op de aankomende 2 weken. Wat hebben we nodig?

  • Een smartphone, tablet of pc met een facebookaccount, like snel onze Facebookpagina’s zodat je geen enkele actie mist
  • Een onesie, fleece dekentje of ander comfortabel huispak met warme pantoffels
  • Een goed humeur om leuke en vrolijke reacties achter te laten, zielige verhalen en gedichten zijn namelijk een No-Go
  • Bergen met lekkers en veel drinken
  • Vergeet niet om je internet rekening te betalen zodat je niet het risico loopt om afgesloten te worden en dus onze toffe acties misloopt.. zonde
  • Oh ja en een geldig e-mailadres is een pré, want zonder kan ik geen contact met je opnemen wanneer je een prijs hebt gewonnen. Reacties via Facebook zijn uiteraard welkom, maar daar staat geen mailadres bij. Lees per actie ook goed de voorwaarden door die ik onderaan de actie vermeld. Meestal is het een gevalletje van de Facebookpagina liken + de actie delen en/of vriendinnen taggen in de facebookpost. Je vraagt je vast af waarom? Hoemeer volgers ik krijg, hoe leukere acties ik voor jullie kan opzetten. Word ik vrolijk van en jij hoop ik ook!
  • In elk post vind je de volgende tekst om je win kansen te vergroten:” Extra kans maken?Voor elk Social Media kanaal waarop je mij extra volgt gaat je naam een keer extra in de pot. Deze winactie loopt tot en met 22 december 2016. Om 16.00 uur sluit de actie en ontvangt de winnaar een persoonlijke mail van mij. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.”

Daarnaast heb ik een button op de website geïnstalleerd met ons kerstlogo. Je vindt de button aan de rechterkant van de site en wanneer je hierop klikt vind je daar alle winacties van Momambition van de giveaway in één handig overzicht.

Het is een behoorlijk werkje geweest en we zijn hier al mee bezig sinds het bad moms win weekend is gestopt. Het heeft veel bloed, zweet en tranen gekost, maar ik ben super trots op het resultaat en ik hoop dat de kerst win tornado bij jullie in slaat!

Veel liefs, deze mini kerst elf  haha

6 comments

olja rodel 4 december 2016 - 21:58

smartphone: check
laptop: check
facebook: check
fleece kleed: check
joggingpak: ckeck
vrolijkheid, goed humeur, en enthousiasme: check
cola: check
lekkers: check
I AM IN..!

Reply
Aankondiging 12 Days of Christmas - GoodGirlsCompany 4 december 2016 - 22:28

[…] the most wonderful time of the year. Dus bedachten Tamara, Cassandra en ik onze nieuwste stunt: 12 Days of Christmas. We gaan los! 12 dagen lang geven we cadeaus weg. […]

Reply
Josan 4 december 2016 - 22:29

Jeeej! Veel liefde voor jou 🙂

Reply
Linda 4 december 2016 - 23:02

Check check dubbel check!
Hond leeft nog, buurvrouw is niet ziek, check!
Ben er klaar voor! ??

Reply
Claudia Diependaal 5 december 2016 - 22:57

Jippie……

Reply
Gerdy 18 december 2016 - 20:24

Jullie hebben dit alle 3 super gedaan! Met super leuke acties,en echt een dikke pluim voor jullie want er kruipt daar idd heel veel werk in,dit met elk jullie gezinnetje die ook jullie aandacht nodig hebben,alvast veel beterschap voor alle zieke gezinsleden/jullie zelf! Geniet van de gezellige feesten ??! En tot lees! Bij deze zou ik nog niet weten wat te kopen op Groupon want er zijn zoveel leuke dingen! Maar op geraken zou het wel ?!

Reply

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.