[vc_row][vc_column][vc_separator color=”custom” border_width=”5″ accent_color=”#91cfdc”][/vc_column][/vc_row][vc_row content_placement=”middle” css=”.vc_custom_1535112165254{padding-top: 50px !important;padding-bottom: 50px !important;}”][vc_column width=”1/3″ el_class=”cassandra-links” css=”.vc_custom_1536440086703{background-image: url(https://momambition.nl/wp-content/uploads/2018/08/IMG_20180617_144913.jpg?id=17463) !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}”][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_custom_heading text=”JOE, I’M SO GLAD YOU’RE HERE!” use_theme_fonts=”yes” css=”.vc_custom_1535708596129{padding-bottom: 30px !important;}”][vc_column_text css=”.vc_custom_1606643511977{background-image: url(https://momambition.nl/wp-content/uploads/2018/08/M-2.png?id=17485) !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: contain !important;}”]

Hey, ik ben Cassandra en heet je welkom op Momambition.nl, mijn persoonlijke, feel-good blog voor de goedverzorgde en moderne mama. Hier vind je dagelijks inspiratie en artikelen op het gebied van opvoedingondernemen, skincare, fashion, travel, interieur en andere lifestyle onderwerpen.

Over mij: ik ben 31, mama van Leia (6), woon met mijn gezin in ’t Gooi van het Noorden: Haren en met mijn nuchtere aard ben ik altijd op zoek naar balans. Met  mijn bedrijf Cassistent bouw ik aan een duidelijk merkidentiteit voor ondernemende moeders en is Momambition de plek waar ik mijn eigen creatieve ei in kwijt kan. 

Met dit platform voor ondernemende moeders hoop ik het internet een stukje gezelliger te maken, je handvatten te bieden in het vrouwelijke ondernemerschap. Omdat het vinden van balans tussen gezin, ondernemen, werken, huishouden en jezelf al ingewikkeld genoeg is, doe ik dit met de nodige zelfspot en humor. Dus hopelijk breng ik een glimlach op je gezicht!

Wijntje d’r bij?[/vc_column_text][vc_btn title=”Meer over mij weten?” style=”outline-custom” outline_custom_color=”#91cfdc” outline_custom_hover_background=”#91cfdc” outline_custom_hover_text=”#ffffff” shape=”square” size=”sm” align=”center” css_animation=”none” button_block=”true” link=”url:http%3A%2F%2Fmomambition.nl%2Fabout%2F|||”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_separator color=”custom” border_width=”5″ accent_color=”#91cfdc”][/vc_column][/vc_row]