Home MOMBeauty & Fashion Leia’s Outfits | Poederroze ZARA bermuda met bordeaux lak laarsjes

Leia’s Outfits | Poederroze ZARA bermuda met bordeaux lak laarsjes

by Cassandra 31 oktober 2017 18 comments
Leia’s Outfits | Poederroze ZARA bermuda met bordeaux lak laarsjes

Ik heb weer een leuke inspiratie outfit van Leia voor jullie voor jullie klaarstaan! Dit keer een volledige ZARA Outfit met een poederroze Bermuda en bordeaux rode lak laarsjes. 

I LOVE ZARA

Deze outfit kocht ik een paar weken geleden toen ik in mijn eentje in Enschede aan het rond slenteren was. Heerlijk vind ik dat. Shoppen zonder ook maar iemand erbij. Ik hoef met niemand rekening te houden, op niemand te wachten of juist lekker lang kijken. Gewoon waar ik zin in heb, zonder dat ik beïnvloed word in mijn keuzes. Want ja, soms ben ik daar best wel gevoelig voor. Wat ik wel doe is overleggen met man. Via de app. Ik leg een outfit neer op de grond en stuur een foto. Krijg ik soms rare gezichten in de winkel? Yup, maar boeiend. Ken ze toch niet haha!

ZARA Bermuda Mini Leia's OUtfits

Nu de ZARA in Enschede is verplaatst en ook nog eens plaats heeft gemaakt voor een kinderafdeling, moet ik oppassen. Ik hou van ZARA en dan vooral voor Leia. Ik kan die winkel eigenlijk nooit uitlopen zonder iets voor haar te hebben gekocht. ALLES IS ZÓ LEUHEUKK! En betaalbaar! Net zo fijn. De kwaliteit is prima en de Primark sla ik tegenwoordig daarom ook steeds meer over. Die blijft nogal hangen in dezelfde modellen, kleuren etc etc. BOOOOOOOORING

ZARA Bermuda Mini Leia's OUtfits

De bermuda is hot!

De bermuda is terug en hartstikke hot! ZARA hangt er echt vol mee. En ik heb alweer een aantal gespot die ik stiekem heeeeel graag in mijn winkelmandje smijt en afreken. Maar ja. We moeten zelf ook nog een winter garderobe haha!

Ik vind de bermuda in elk geval ontzettend leuk met een maillot eronder, al denk ik wel dat ik bij een volgende outfit sneller een donkerdere kleur maillot zal kiezen. Grijs misschien? De bermuda is overigens ook wel erg leuk met een blouse erop en dan een paar ballerina’s eronder. Vlinderstrik en gaan. Ik hou wel van die preppy outfits.

De stof geeft een beetje een tweed gevoel en dat is een beetje de oud engelse stijl die je nu wel meer ziet terugkomen. Denk bijvoorbeeld maar eens aan die jasjes met checker print. Doet me echt denken aan van die oude series.

Cha-ching, wat kost dat?

Maar enfin, Leia’s outfit is dit keer dus volledig van de ZARA. De poederroze bermuda, het shirt, de laarsjes en yes, ook het rib maillotje. Totale schade van de outfit? €71,80. INCLUSIEF de schoenen dus he. Dat vind ik echt reuze meevallen.

Poederroze Bermuda : €16,95
Shirt met roze strik: €5,95
Rib Maillot: €5,95
Bordeaux rode lak laarsjes met strik: €22,95

ZARA Bermuda Mini Leia's OUtfits

Meer Outfits van Leia :

Draagt jouw kleintje ook vaak een bermuda, of is dat niet echt jullie ding?

Dit vind je misschien ook leuk

18 comments

Kirsten 31 oktober 2017 - 07:14

Ok ik heb geen dochter maar die laarsjes!!! ???

Reply
Cassandra 31 oktober 2017 - 07:39

Jaaaaa die zijn toch uber cute ??

Reply
Charlotte 31 oktober 2017 - 07:37

Ah die bermuda! Te leuk! Ik heb altijd een beetje moeite met slagen bij Zara, maar als ik het dan bij anderen voorbij zie komen vraag ik me wel af waarom ik dat dan weer niet gezien heb…

Reply
Cassandra 31 oktober 2017 - 07:40

Heb nu colletjes gehaald bij zeeman, denk dat die ook wel mega cute zijn op de bermuda. Lekker warm ook. Maar hoe Kun je nou niet slagen bij de Zara? Gekkie! ?

Reply
hippiemeisje 31 oktober 2017 - 08:26

IK vind het best nog wel schattig staan bij haar, maar eigenlijk is dit niet echt mijn ding. Over smaken en kleuren…. 😉 Als jullie er maar blij mee zijn!

Reply
Nicole Orriëns 31 oktober 2017 - 08:49

Die bermuda vind ik superleuk. Hij doet me denken aan prinsjes!

Reply
susanzielhuis 31 oktober 2017 - 08:56

Hoe schattig, dat broekje! Voor meisjes hebben ze veel meer dan voor jochies, da’s wel een beetje jammer. Voor mezelf slaag ik er ook nooit echt, alleen voor accessoires enzo. Of van die wegzwemtruien…

Reply
mckleuver 31 oktober 2017 - 09:57

Het is maar waar je van houdt, haha. Ik kijk nog altijd bij de Primarkt. Lekker rondneuzen. Bij de Zara kom ik eigenlijk nooit. Ik sla de winkel gewoon over.

Reply
Cassandra 31 oktober 2017 - 10:49

Wat bedoel je met ; het is maar waar je van houdt?
Primark kom ik alleen voor basics, ik vind de kwaliteit echt bagger. Dan geef ik liever wat meer geld uit zodat ik een item heb die langer mee gaat 🙂

Reply
mckleuver 31 oktober 2017 - 11:51

Ik zou zelf deze kleren niet kopen voor mijn dochter, denk ik. Haha. T-shirts, broeken: komt allemaal van Primark. Ik vind het wel makkelijk.

Reply
Rachel 31 oktober 2017 - 10:09

En waar vind ik dit in de grotenmensenmaat? Geweldige outfit!

Reply
Cassandra 31 oktober 2017 - 10:48

Hahah echt he?!! Zo zat ik ook al. Ik wil hem ooooooook!

Reply
MeerMetMama 31 oktober 2017 - 13:02

Heel leuk die bermuda zeg dat vind ik ook wel wat voor Merel. Wat een fashionista ook die Leia 🙂

Reply
Linda 31 oktober 2017 - 13:28

Woooh dat broekje staat Leia fantastisch!!! <3

Reply
gerdialkema 31 oktober 2017 - 14:05

Wat een super toffe outfit! I love Zara..

Reply
volgmama 31 oktober 2017 - 22:34

Wat een leuk outfit. Ik zou het ook zo gekocht kunnen hebben. Het shirtje heb ik in een ander kleurtje gekocht: navyblauw.

Reply
SofarsoSabine 6 november 2017 - 14:36

Ohhh die laarsjes zijn leuk en de rest van de outfit trouwens ook!

Reply
MamaPlaneet 6 november 2017 - 15:42

Oh wat ze er uber cute uit zeg! De laarsjes, de bermuda. Heel erg leuk. Voor mijn oudste vind ik dit leuker dan voor de jongste.

Reply

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.