Home LifestyleTravel & Hotspots LEGOWorld | Win 4 tickets voor het grootste LEGO event ter wereld

LEGOWorld | Win 4 tickets voor het grootste LEGO event ter wereld

by Cassandra 9 oktober 2016 38 comments
LEGOWorld | Win 4 tickets voor het grootste LEGO event ter wereld

LEGOWorld – Van 18 tot en met 24 oktober wordt de jaarbeurs in Utrecht omgetoverd tot een waar Lego Walhalla. Heb jij dus kids in huis die helemaal wild zijn van LEGO? Dan is dit hét ideale herfstvakantie uitje en psssst, je kunt ook nog eens 4 tickets winnen! Lees snel verder…

LEGOWorld 2016, de 16de editie

Wij kunnen helaas zelf niet gaan dit jaar, en dat vinden we echt ontzettend jammer. Leia is namelijk ontzettend fan van DUPLO en ze kan zichzelf hiermee echt uuuuuuuren vermaken. En stiekem vinden wij het zelf ook nog steeds heel erg leuk en bouwen we graag met haar mee. De LEGO van manlief van vroeger hebben we hier ook nog steeds staan voor als Leia oud genoeg is. Dat is het mooie aan DUPLO en LEGO, het is zulks sterk en duurzaam speelgoed.

Legoworld 2016

Wat is er te doen op LEGOworld?

LEGO World is het allergrootste LEGO spektakel ter wereld en vindt ieder jaar in de herfstvakantie plaats in de Jaarbeurs in Utrecht.

Zo kunnen de allerkleinsten genieten van de LEGO DUPLO show bij het DUPLO theater, fans van LEGO Friends kunnen in een echte kermis attractie stappen terwijl de kids bij LEGO Nexo Knights worden opgeleid tot ridder. GAAAAAF! 

De Star Wars fans kunnen ook weer hun hart ophalen,  dit jaar vind je een unieke collectie van alle LEGO Stars Wars minifiguren die ooit gemaakt zijn. Maar misschien bestuur je liever je eigen LEGO robot bij de LEGO Mindstorms stand? Het kan allemaal!

Verder hebben de bezoekers van LEGO World dit jaar de eer om de allergrootste boot ooit gebouwd uit LEGO steentjes te komen bewonderen. Deze ferry boot is 12 meter lang en wordt speciaal voor LEGOWorld helemaal uit Denemarken gehaald. Als kers op de taart is er ook een hele bijzondere Porsche te bewonderen in real size, die voor de helft echt is en voor de helft gebouwd uit LEGO steentjes!

LEGOworld 2016

Fun Facts over LEGOworld

  • Voor de 16de editie van LEGOworld zijn er maar liefst 23 vrachtwagens vol met LEGO stenen naar de Jaarbeurs gereden.
  • In totaal maakt dat zo’n 14 ton aan LEGO steentjes. Wauw!
  • Tijdens het evenement worden er meer dan 5.000 LEGO bouwwerken gebouwd
  • Je kunt met LEGO echt alles maken, o kunnen zes 8-nops LEGO stenen worden samengevoegd op 915.103.765 verschillende manieren!
  • En as last but not least; met 40 miljard LEGO stenen op elkaar gestapeld kun je lopen naar de maan!

LEGOworld 2016

Goed om te weten voor je naar LEGOWorld gaat:

Doelgroep, locatie en openingstijden

LEGOworld wordt dit jaar gehouden in de Jaarbeurs in Utrecht van 18 tot en met 24 oktober. De beurs is dagelijks geopend van 10.00 tot 17.00 uur. De doelgroep van LEGOWorld zijn kinderen van 1,5 t/m 12 jaar

Wat kosten tickets en waar koop ik ze?
Kinderen tot en met 2 jaar zijn gratis, daarna betaal je de volgende prijs ongeacht leeftijd;

Aan de kassa betaal je €25,-, maar houdt er rekening mee dat er een beperkt aantal tickets per dag verkocht mogen worden aan de kassa. Dit heeft te maken met de veiligheidsvoorschriften. Dus wees slim (en lief voor je portemonnee) en koop je tickets online. Online zijn tickets namelijk €19,50 inclusief servicekosten. Klik hier om je tickets te bestellen. Let op! Je kunt online maximaal 6 tickets bestellen.

LEGO verkoop

Op het evenement is een Intertoys winkel aanwezig waar je de nieuwste LEGO sets kunt kopen. Daarnaast is het mogelijk leuke LEGO artikelen en losse stenen te kopen in de LEGO verkoop stands. Dus heb je een chronisch tekort aan mintkleurige of roze steentjes, zoek je dat éne poppetje uit een serie Mini Figures of wil je wat poesjes, hondjes, konijntjes, speciale raampjes, deurtjes, dakpannen of losse bloemetjes kopen voor je LEGO stad? Neem dan al je opgespaarde zakgeld mee en ga los bij de vele stands!

LEGOworld 2016

Win 4 entree tickets voor LEGOworld

Het liefst waren wij natuurlijk zelf gegaan, maar helaas hebben wij andere verplichten. Ik maak daarom heel erg graag 1 van mijn lezers blij met maar liefst 4 tickets voor dit grootse spektakel.

  • Vertel mij waarom je erbij wilt zijn (geen zielige verhalen, die gaan de prullenbak in) in een reactie hieronder met een geldig e-mailadres (deze is niet zichtbaar voor anderen)
  • Like de Facebookpagina van Momambition.nl en deel de het bericht van de winactie.

Extra kans maken?

Voor elk Social Media kanaal waarop je mij extra volgt gaat je naam een keer extra in de pot. De unieke winactie loopt tot en met zondag 16 oktober 2016. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. De winnaar wordt op de hoogte gesteld middels een  persoonlijke e-mail en krijgt de tickets dan ook in de vorm van een e-ticket.

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met LEGO

38 comments

Monja Goselink 9 oktober 2016 - 13:11

Heel graag voor onze dochter. Ze is helemaal gek van lego friends. Ze wil nu graag de achtbaan.

Reply
Roxanne 9 oktober 2016 - 13:21

Jaaa!
Wij willen al heel wat jaartjes gaan, Maar steeds komt het er niet van.
Daarom doen we nu graag mee als verassing voor mijn zoon van 6.

Reply
magda van lonkhuijzen 9 oktober 2016 - 13:28

onze twee meiden zijn bij de presentatie van lego friends geweest in het beatrix theater een aantal jaren geleden. Ze willen dolgraag een keer naar lego world. Zou super zijn als ik ze mag verrassen. Ze hebben een grote verzameling lego friends

Reply
Rme hoffer 9 oktober 2016 - 13:51

Zo geweldig leuk voor onze kindjes. En natuurlijk ook voor ons. Want we zijn er mee opgegroeid. Leuk om alles te bekijken , en ideetjes opdoen. Ik hoop dat ik ze kan verrassen

Reply
Angelique 9 oktober 2016 - 14:03

Ik wil graag winnen! Mijn zoontje (en man) zijn gek op lego!

Reply
Bianca 9 oktober 2016 - 14:07

Gewoon, omdat onze beide kinderen Lego geweldig vinden, en ik stiekum zelf ook nog steeds.

Reply
Heidie van der Steeg 9 oktober 2016 - 15:28

Eerlijk gezegd wil ik dolgraag eens een duik wagen in dat Lego-zwembad wat ik op foto’s van de vorige Lego World heb gezien………….! Man en zoonlief zijn enorme Lego-liefhebbers maar we zijn er nog nooit geweest. We hebben vorig jaar zelfs een grote vierkante vergadertafel gekocht voor de zolder, waar ze een hele Lego-stad hebben gebouw! Als ik nu thuis moet werken, zit ik in de verdrukking in een hoekje waar nog net een bureau met een pc past! Gelukkig hoef ik daar geen hele dagen te werken. Ik zou mijn mannen en natuurlijk ook mijn dochtertje die nu nog vooral met de Duplo speelt, heel graag verrassen met een dagje naar Legoworld!

Reply
Marjo 9 oktober 2016 - 15:52

Ja waarom wil ik gaan? Gewoon omdat hier in ons huis de grootste legofans wonen. Niet alleen mijn drie kinderen maar zeker ook hun vader die elk jaar voor de Sint een doos technisch Lego die wordt gebouwd en in een vitrine kast gezet! Dus die zal ook heel blij zijn als wij winnen!

Reply
Marina mast 9 oktober 2016 - 16:34

Graag voor mijn kleindochter lana die is gek op.duplo en bouwen?

Reply
Yessica Putten mosterd 9 oktober 2016 - 16:59

Graag zou ik met onze drie kinderen gaan de jongens vaniet 5 en 8 bouwen dagelijks lego en onze dochter van 7 is heel druk met haar friends pappa moet in de vakantie gewoon werken dus zou een heel leuk uitje zijn en zien ze wat er allemaal nog gebouwd kan worden

Reply
Jessica Mosterd 17 oktober 2016 - 17:51

Doe nog maar eens mee voor ronde 2

Reply
Shelly 9 oktober 2016 - 17:05

Omdat dit mijn jongens erg leuk lijkt!

Reply
Penelop Broos 9 oktober 2016 - 19:50

Zou heel erg leuk zijn om vriendje Tim als verrassing mee te nemen naar deze coole Lego beurs! Hailey Jane en hij spelen heel graag samen en bouwen vanalles samen. Dus gaan graag met zijn vieren (2 mama’s en kinderen) heerlijk bouwen en genieten van alle prachtige creaties en de fantastische kermis van Lego Friends.

Reply
Nicol meewis 9 oktober 2016 - 20:24

Gaaf voor mijn zoontje en dochtertje! We zijn er nog niet geweest,en dit omdat wij dachten dat ze er nu pas echt wat aan hebben;) wat een geweldige plek voor kinderen , lijkt mij dit!!!!
Misschien kunnen ze ons wel heel lief aan kijken en kopen we er wat LEGO:) daar is iedereen wel gek op(zelfs papa;))

Reply
Therese Blum 9 oktober 2016 - 21:26

Mijn man is waarschijnlijk de grootste LEGO fan in de wereld, onze zoon van 3 daarbij zit het in de genen en speelde al toen hij 1 werd met LEGO…deze 2 superfans verdienen écht een vader en zoon-dag! En waar beter dan tussen miljoenen legoblokjes?

Ik duim alvast met vingers en tenen!

Reply
sandra 9 oktober 2016 - 21:35

nu mn 2 jongens allebij oud genoeg zijn wil ik er graag heen!!! de hele dag leg t huis vol met duplo en lego en worden de grootste bouwwerken gemaakt!! mn jongens kunnen zo heerlijk echt samen spelen met lego en duplo ondanks de grote leeftijsverschil (6.5jaar) ik gun mn 2 kerels een heerlijke dag bedolven in hun favoriete speelgoed!!

Reply
Shirin Molijn 9 oktober 2016 - 21:44

Ja wij willen wel!! Leuk uitstapje voor mijn Mr. Mijzelf en mijn twee boys!!
Milo (4) is helemaal fan van LEGO op het moment dus zou super leuk zijn!!

Reply
Nancy vd K 9 oktober 2016 - 23:04

Ik hoef hier zelf niet bij te zijn, maar zou Mn twee kleine vriendinnetjes ermee verrassen! Wegens omstandigheden hebben ze nog geen leuke vakantie gehad dit jaar , dus kunnen ze dit gaan doen, toch nog iets leuks!

Reply
Monique Struik 9 oktober 2016 - 23:06

T lijkt ons superleuk, nog nooit geweest en gezellig met Tim en zijn vriendinnetje..

Reply
Cathy Nikijuluw 10 oktober 2016 - 02:29

Dat zou n heel leuk uitje zijn voor in de herfstvakantie. Wat ik eigenlijk al jaren wil doen maar er nooit van komt. Dus wie weet dit jaar wel.

Reply
suzy 10 oktober 2016 - 14:34

Dat zou super leuk zijn mijn 2 kleinkinderen beide zijn gek op Lego`s .
In de Hefstvakantie mag ik beide oppassen.

Reply
Chantal Dekker 10 oktober 2016 - 17:18

Met drie verslaven aan de LEGO hier in huis ja dan moet je toch een keertje gaan.

Reply
Richeline 10 oktober 2016 - 21:17

Graag zou ik de kaarten willen winnen voor mijn zoontje van 4, mijn neefje van 5 & me zusje en ik.. Het lijkt me super om daar rond te lopen en weet zeker dat het me heel veel energie (geld) gaat kosten maar des te meer ik het zou willen! Samen kunnen wij uren lang bouwen en spelen met lego dus een perfect uitje voor dit gezin! Groetjes

Reply
Monique 10 oktober 2016 - 22:07

WOW!! Dit moet het walhalla zijn voor mijn kinderen! Ik zou ze dolgraag hiermee naar toe willen nemen en natuurlijk ben ik zelf ook wel stiekum heel erg benieuwd naar alle soorten lego en duplo die er zijn en wat voor prachtige dingen je er allemaal mee kunt maken (inspiratie opdoen haha)

(ik heb het bericht op FB gedeeld!)

Reply
Vlijtig Liesje 11 oktober 2016 - 10:29

Wat is het toch knap dat van lego gewoon hele figuren met gezichten gemaakt kunnen worden! Ik vind dat echt een kunst apart.

Reply
Gerda Winter 11 oktober 2016 - 11:37

Ik zou heel graag willen winnen voor mijn man en zoontje. Zij hebben de zolder omgetoverd tot lego stad met trein. Super leuk zou dat voor ze zijn.

Reply
Fleur 11 oktober 2016 - 22:06

Wij zijn nog nooit geweest, maar ik denk dat mijn meiden het een heel leuk uitje zouden vinden in de herfstvakantie

Reply
Erika van Koert 11 oktober 2016 - 22:33

Wat leuk ! Mijn zoontje is groot lego fan en zou hier graag heen gaan. Zijn vriendje gaat er heen nav een bouw wedstrijd. Zou leuk zijn als we hem daar kunnen opzoeken

Reply
Manon Zantinga 12 oktober 2016 - 11:12

Wauw wij doen graag mee voor onze 2 mannetjes die helemaal fan zijn van lego en duplo kunnen we mooi de hele dag bouwen?

Reply
haia 13 oktober 2016 - 12:43

Nu het binnnen zitten seizoen weer is aangebroken is het lego seizoen er ook weer het lego seizoen. Hiet wordt volop gebouwd en jammer genoeg weer afgebroken. Dagje legoland daar zeggen mijn jongens zeker geen nee tegen. Super

Reply
Marange Krouwel 13 oktober 2016 - 17:10

Hierboven al meegedaan! Nog een keertje☺
Graag voor mijn kids! Mijn dochter is fan van lego friends en mijn zoontje van nexo knights! Ze zouden dit echt geweldig vinden!!

Reply
Kelly 13 oktober 2016 - 17:17

Ohh mijn 2 kinderen zouden een gat in de lucht springen als wij dit zouden winnen 🙂
En ik denk papa stiekem ook 😉 Als mama is er toch niks leuker dan 3 blije gezichtjes? 🙂
Ik doe dus graag mee

Reply
Merel 13 oktober 2016 - 19:50

Supergaaf! Ik zou graag een vriendin verrassen en dan met onze dochters van tien hierheen gaan. Zelf vind ik het ook nog steeds leuk en ik weet zeker dat die meiden hun ogen uitkijken!

Reply
Melanie Westerweele 13 oktober 2016 - 22:54

Super leuk voor mijn zoontje! Hij is bijna 1,5, en vindt Duplo steeds leuker. Hij krijgt nu door dat je er echt mee kan gooien! Verder vindt hij alle lego bouwwerken mooi, we gaan ook weleens kijken bij de Toys XL hier, waar een grote lego afdeling is. Het enige wat hij dan roept is ‘wauw wauw wauw’. Daarbij lijkt het mij ook heel leuk om mijn vriend te verrassen! Grote fan van Star Wars, waar ook veel Lego van is. Hij is een grote verzamelaar, dus ook hij kan zijn hart ophalen daar. Zou een super dagje uit voor ons zijn!

Reply
Melanie Westerweele 13 oktober 2016 - 22:55

Ik bedoelde natuurlijk bouwen inplaats van gooien, hahaha. Het zat anders in mn hoofd dan dat ik het typte, sorry! :p

Reply
Lynn 14 oktober 2016 - 12:05

Onze prins van net 3 heeft mama’s lego van vroeger ontdekt & speelt met niets anders meer. Hier zouden we met hem & onze jongste dus graag eens naartoe gaan ♡

Reply
Tamara 16 oktober 2016 - 19:52

Omdat mijn zoontje nu al gek is op lego. Met 1.5 jaar oud. Hij zal het super vinden.en mama en papa ook haahah

Reply
Dhini 16 oktober 2016 - 21:10

Wat te gek! Dat zou mijn zoon geweldig vinden. Ik doe heel graag mee

Reply

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.