Home Lifestyle LEGO Batman Movie Recensie

LEGO Batman Movie Recensie

by Nancy van Bommel 19 juni 2017 8 comments
LEGO Batman Movie Recensie

Op een te vroege start van de dag, wanneer alles en iedereen nog in rust is en hoort te zijn zat ik al beneden met twee jongemannen die niet meer konden (wilde?) slapen. Een ideaal moment om de LEGO batman movie aan te zetten. Stiekem in de hoop dat ik tussendoor mijn ogen nog even zou kunnen sluiten.

Het verhaal

Het verhaal van de LEGO Batman Movie: “Er liggen grote veranderingen op de loer voor Gotham City, en als Batman de stad wil redden uit de handen van De Joker en zijn sluwe plannen, zal hij zijn waakzame rol moeten laten vallen. Batman zal dit keer moeten proberen samen te werken met anderen, en misschien, heel misschien, zal Batman het dit keer leren om meer relaxed te zijn.”

Eerste indruk van LEGO Batman Movie

Als eerste WAUW. Met 2 heren in huis hebben we alles aan LEGO films en series al gezien. Maar wat werden we verast door de LEGO batman movie. Op vele fronten overtrof het mijn verwachtingen dat ik mezelf afvroeg, waarom hebben we deze niet in de bioscoop bekeken.

LEGO Batman Movie

LEGO Batman Movie

De hele film was voor mij een complete verassing. Ik vind dit echt een aanrader voor jong en oud. De heren keken hun oogjes uit, lagen vaak in een deuk om de film, danste volop mee met de heerlijke muziek die ze voor deze film hebben gekozen. Zelf kon ik ook heerlijk lachen door de woordgrapjes, de dubbelzinnigheid van sommige uitspraken, maar ook de simpelheid ervan, gewoon lekker droge humor wat bij iedereen wel in de smaak valt.

Voor onze mannen, die regelmatig de oude batman kijken, was er veel herkenning in de personages. Het siert ze dat ze die zo hebben gelaten zoals ze zijn, al is t maar voor de herkenning die kinderen zelf hebben. Natuurlijk zijn ze wat moderner geworden en wat meer van deze tijd, maar niet op een manier dat het “verpest” wordt of dat het er teveel bovenop ligt.

Lees ook: Trolls Film recensie

LEGO Batman Movie

The making of LEGO Batman Movie

Op de dvd staat een stuk over de making of. Vinz riep al heel hard als ik later groot ben wil ik dat ook gaan doen!!!! Die zit zichzelf al de hele dag dingen bouwen en ontwerpen van en met lego. De making of geeft een mooi kijkje hoe zo’n film nou wordt gemaakt. Er komt echt zoveel meer bij kijken als wat je denkt.

Conclusie, een aanrader!

Kortom een heerlijke film die je echt gezien moet hebben. Geniaal bedacht met vele knipogen erin. De muziekkeuze voor de film is een juiste keus geweest wat past maar tevens lekker klinkt. Geen vervelende kinderliedjes die eigenlijk te erg zijn. Maar muziek die eer doet aan de film zelf, en aan het verhaal.

LEGO  Batman Movie is een film die kinderen, families, LEGO fans en iedereen die houdt van lachen niet mogen missen! De film is sinds 14 juni verkrijgbaar op VOD, 4K Ultra HD Blu-ray, 3D Blu-ray, Blu-ray en DVD.

We hebben er met veel plezier naar gekeken en van genoten!

8 comments

Joanna 19 juni 2017 - 16:58

Als me zoontje wat ouder is ga ik deze zeker met hem kijken. Het lijkt me echt een leuke film.

Reply
Kreanimo 19 juni 2017 - 17:13

Wij zijn hem in de bioscoop gaan kijken en oh wat is hij geweldig. De humor kon ik echt wel smaken. Echt een toffe film voor groot en klein.

Reply
sofiehoen 19 juni 2017 - 17:43

Ik ben hier normaal helemaal niet zo’n fan van maar nu klinkt het toch wel leuk.

Reply
Sanne 19 juni 2017 - 18:47

De film kende ik wel maar nog niet gezien. Ik twijfel nog eigenlijk, het is niet zo echt mijn ding. Maar die eerste foto snakt dan wel naar meer om te kijken naar de film. 🙂

Reply
Nicole Orriëns 20 juni 2017 - 11:50

Dat is een enthousiaste review! Ik zou niet zo snel naar een film gaan met zo’n actieheld, en nog minder als hij van Lego is ; )
Maar nu begin ik gewoon te twijfelen of ik toch niet moet gaan!

Reply
Liset 20 juni 2017 - 12:20

Wat fijn dat hij zo leuk is! Mijn kids zijn tegenwoordig ook helemaal in de Lego series (op Netflix) dus deze film zouden ze vast ook erg leuk vinden.

Reply
Pink it 20 juni 2017 - 12:48

Wij zijn ook enthousiast over deze LEGO film, inmiddels zijn we de LEGO sets er van aan het verzamelen x

Reply
MommyLovesPink 20 juni 2017 - 23:44

lego is hier nooit echt van de grond gekomen, jammer want zelf vind ik het best leuk. Ze kijken wel de lego friends serie

Reply

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.