Kamperen met een baby is dat te doen? Dat vraag ik me namelijk wel eens af. Mij persoonlijk lijkt het onhandig door de lange reis, als je in elk geval naar het buitenland gaat, maar ook het vliegtuig in met een baby lijkt me niet echt wat. Ik vroeg moeders of kamperen met een baby nou echt zo vreselijk is of dat het juist wel te doen is.. Kijk je mee of mijn mening ook veranderd?

Ik weet niet, kamperen met een baby lijkt mij serieus dramatisch. Eerder schreef ik al dat ik nachtmerries krijg van kamperen, dat is als ik het alleen doe (of in groepsverband) laat staan met een baby die nog veel kan huilen en dus de hele camping bij elkaar kan schreeuwen. En dan heb ik het nog niet eens over het vliegen of met je baby in een caravan zitten.. Dat is toch helemaal niet praktisch? Ik bedoel, baby zal om de haverklap wakker worden op zo’n camping als er ook maar een beetje lawaai is.

Kamperen met een baby is zo slecht nog niet volgens Judith, je kan je eigen bedje meenemen, onderweg kun je stoppen wanneer je wilt, zelf eten koken waardoor je niet iedere dag duur uiteten hoeft te gaan en op campings zijn eigenlijk altijd wel peuterbadjes waardoor je heerlijk kunt poedelen met je baby. Kijk bijvoorbeeld naar camping castell montgri, dit is een prachtige camping aan de bruisende Costa Brava in Spanje met heel veel mogelijkheden voor de kleintjes. Luxe kamperen met veel faciliteiten zoals een kinderclub met animatieteam en een gave speeltuin. Ze hebben een zwembad met meerdere baden en ook een apart kinderbad. Als ze dan nog energie over hebben dan kunnen ze ook nog terecht op het springkussen of de trampoline. Op de trampoline zitten en een beetje wiegelen kan heerlijk zijn en geloof me, je bent niet de enige die een baby meeneemt naar een camping.

Ben jij wel eens wezen kamperen met een baby? Hoe is dit voor jullie geweest? Laat het me weten in de reacties

Cassandra

Foundingmom & Hoofdredacteur van Momambition.nl & InteriorQueen.nl | 31 | Mama van Leia | Vrouw van Marco | Managementassistente | Wannabe Fitmom | Workaholic | Beauty & Fashion Addict | Social Media Verslaafd | Zelfspot & Sarcasme