Home MOMBeauty & Fashion Gilette Venus & Olaz – Doei wintervacht!

Gilette Venus & Olaz – Doei wintervacht!

by Cassandra 9 december 2016 21 comments
Gilette Venus & Olaz – Doei wintervacht!

Afgelopen maand kreeg ik het Gilette Venus & Olaz scheermes in huis om uit te testen.  Zo kan ik namelijk ook mijn ervaringen delen voor ik zomaar een product ga weggeven aan jullie. Want je kunt dus dit scheermsysteem winnen! Kijk je mee naar mijn review? 

Wintervacht

Stiekem scheer ik amper in de winter, lekker een vachtje kweken maar ook omdat mijn huid snel geïrriteerd raakt. Ik ben verder ook nooit het type geweest die heel erg veeleisend is geweest wat scheermesjes betreft. Zolang ik maar snel en simpel mijn benen glad krijg, vond ik het wel best. Wegwerpmesjes van de Action waren voor mij prima. Maar ik ben een beetje om sinds ik gebruik maak van de Gilette Venus & Olaz met verzorging en scheergel in het scheerkopje. Dus laat ik meteen maar beginnen met wat de Gilette Venus & Olaz nu precies inhoudt:

Gilette Venus & Olaz

Het Gilette Venus & Olaz scheermes bevat een scheergelkussentje met huid conditioners die de vochtbalans van de huid op peil houden en daarmee het scheren dus veraangenamen. Het scheermes bevat vijf vlijmscherpe mesjes en aan beide zijden van het mesje strips. De ene strip is de scheergel en de andere strip fungeert om je huid te hydrateren en verzorgen.

De kussentjes

De geur is van de kussentjes zijn verrassend zoet, maar errug lekker! In de kussenstjes is onder andere Kokum-boter verwerkt: een botanische boter afkomstig uit het fruit van de Indische Garcina Indica-boom die een bijzonder verzachtende werking heeft.

Gilette Venus & Olaz

Goede grip!

Het handvat van het scheermes ligt heel erg fijn in de hand. Hij is gemaakt van stevig en flexibel rubber waardoor deze niet uit je hand vliegt tijdens het scheren. Erg handig om je grip mee te bewaren, want die wegwerpdingen van plastic willen nog wel eens uit mijn handen vliegen en dat gebeurt met de scheermes gelukkig niet.

Ik moet je eerlijk bekennen dat ik niet precies weet wat welke strip precies voor je huid doet. Wel geven beide strips product af waardoor een scheergel of schuim eigenlijk onnodig is. Ik denk persoonlijk dat de bovenste kussen een scheergel is en de onderste kussen het hydraterende gedeelte doet. In mijn ogen is dat het meest praktische.

Gilette Venus & Olaz

En eerlijk is eerlijk, door het gebruik van de kussens glijdt het allemaal net even wat soepeler. De vijf mesjes zijn echt vlijmscherp en dit zorgt ervoor dat je serieus gladde beentjes hebt na een scheerbeurt en geen geïrriteerde benen. Zoals je hieronder op de foto ziet, zie je dat de haartjes goed worden gepakt door de mesjes en dat de witte strip wat schuimt. Misschien geen frisse foto maar in elk geval wel duidelijk haha!

Gilette Venus & Olaz

De producten van Gilette Venus & Olaz zijn o.a. verkrijgbaar bij drogisten en Bol.com

[bol_product_links block_id=”bol_5831c4e421f75_selected-products” products=”9200000038659266,9200000038659178,9200000056490490,9200000062920850″ name=”Gilette venus & olaz” sub_id=”Gilette venus & olaz” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”400″ cols=”2″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”0″ admin_preview=”1″]

#12daysofchristmasgiveaway – Win het Gilette Venus & Olaz scheersysteem

Wil jij ook graag gladde beentjes voor de feestdagen zodat die vreselijke haren en stoppels niet door je panty heen duwen? Zo maak je kans:

Extra kans maken?

Voor elk Social Media kanaal waarop je mij extra volgt gaat je naam een keer extra in de pot. Deze winactie loopt tot 22 december 2016. Om 16.00 uur sluit de actie en rond 20.00 uur ontvangt de winnaar een persoonlijke mail van mij. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Vergeet je verder niet om een bezoekje te doen aan Tamara en Josan? Deze hotties hebben namelijk ook weer een geweldige winactie voor jullie klaar staan. 

Dit artikel is tot stand gekomen is samenwerking met een bedrijf/merk

21 comments

Patricia Bouthisma 9 december 2016 - 16:15

Hahaha wintervachtje. …
Ik doe mee 😉

Reply
Jacqueline 9 december 2016 - 16:16

Ik doe heel graag mee en ik volg je op facebook

Reply
Anita H. 9 december 2016 - 16:54

Ik doe graag mee.

Reply
Anna 9 december 2016 - 16:56

Ik doe graag mee
Facebook: An Na

Reply
The Body Shop British Rose - GoodGirlsCompany 9 december 2016 - 17:03

[…] andere leuke winacties. Tamara geeft een paar Shoesme schoenen naar keuze weg en Cassandra een Gillette Venus Olaz scheermesjes set […]

Reply
365 dingen om te doen met LEGO steentjes - GoodGirlsCompany 9 december 2016 - 18:00

[…] andere leuke winacties. Tamara geeft een paar Shoesme schoenen naar keuze weg en Cassandra een Gillette Venus Olaz scheermesjes set […]

Reply
Marange Krouwel 9 december 2016 - 19:21

Deze mama vindt het super! Ik doe mee

Reply
Lynn 9 december 2016 - 21:29

Mijn ‘venusje’ is binnenkort wel aan vervanging toe dus een nieuwe is zeker leuk! 😉

Reply
Marian 9 december 2016 - 21:30

Mijn wintervacht is hardnekkig maar daar weet het Gilette Venus & Olaz scheersysteem vast wel raad mee!

Reply
Grete Karina 10 december 2016 - 14:26

Ja, ook ik wil gladde beentjes voor de feestdagen en loot graag mee!

Ik volg, save en love op Bloglovin’
Ik like & share op Facebook
En ik volg op Twitter

Reply
Fleur 10 december 2016 - 21:32

Komt altijd van pas! Ik doe graag mee

Reply
Jennifer Lee 11 december 2016 - 15:04

Ik doe super graag mee! Ben niet altijd tevreden over scheermesjes, heb al zoveel verschillende geprobeerd. Duur en goedkoop. En harsen is niks voor mij. Dus ben enorm benieuwd naar de Gilette Venus & Olaz scheermes!

Reply
Aussie Ausome Volume voor een volle bos haar! | Momambition.nl 11 december 2016 - 18:37

[…] Gilette Venus & Olaz – Doei wintervacht! […]

Reply
m.edwards 11 december 2016 - 21:51

Whoop whoop!!! Doe heel erg graag mee. Volg je op Facebook????????

Reply
Anneliese de Waal 13 december 2016 - 19:44

Ohhh….dat is heerlijk voor de winter, ik waag graag een kansje 🙂

Reply
Evi G Huys 18 december 2016 - 20:13

Ik doe heel graag mee!

Reply
Gerdy 19 december 2016 - 20:05

Ik doe graag mee voor als ik beval dat de Gyneacoloog niet moet kijken naar m’n berenvacht en dat m’n vriend nog eens kan voelen hoe m’n benen voelen zonder een extra vachtje ;-)! ?

Reply
brants 20 december 2016 - 13:50

doe graag mee voor mijn vrouwtje, komt altijd van pas

Reply
kempenaers 20 december 2016 - 13:51

komt altijd van pas dus doe ik zeer graag mee

Reply
Linda Smeets 21 december 2016 - 20:25

Brrr weg met de stoppeltjes! Iets waar ik een ontzettende hekel aan heb! Vooral wanneer de zon een beetje over je panty schijnt zie je ze glinsteren… ?
Kortom, ik doe graag mee! Volgen doe ik via Facebook, Bloglovin en Twitter, het bericht op Facebook heb ik openbaar gedeeld.

Reply
Win een Baby Born babydraakje - GoodGirlsCompany 9 maart 2017 - 22:24

[…] Win een Gillette Venus & Olaz scheerset […]

Reply

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.