Home Lifestyle Win Weekend #3 | Gepersonaliseerde Starbucks beker

Win Weekend #3 | Gepersonaliseerde Starbucks beker

by Cassandra 6 maart 2016 23 comments
Win Weekend #3 | Gepersonaliseerde Starbucks beker

Altijd al een eigen Starbucks beker willen hebben met je naam erop? Dan is dit je kans! Win een gepersonaliseerde Starbucks beker en ontvang als kers op de taart ook nog eens €0,30 korting op je aankoop van een lekker bakkie leut bij Starbucks zelf. 

Een hippe gadget voor de koffielover

Oké ik geef toe, of heb dit al vaker toegegeven: Ik ben geen fan van koffie. Of liever gezegd, ik lust het niet! Maarrr, ja er is altijd een maar… De Hazelnoot ijskoffie van de HEMA of de Starbucks vind ik dan wél weer heel erg lekker. Vooral van de Starbucks en dan is deze gepersonaliseerde Starbucks beker natuurlijk een super hippe gadget! Geen gedonder meer bij de Starbucks dat je ze naam verkeerd schrijven want op deze beker staat jou naam gedrukt, super leuk!

De gepersonaliseerde Starbucks beker spotte ik bij Bohoamsterdam.nl voor €11,99 en is te personaliseren met 4 verschillende kleuren namelijk, goud, zwart, donkergroen – zoals het officiële Starbucks logo – en fuchsia. Daarnaast kun je dus je naam erop laten drukken en een drankje zoals coffee of tea. Omdat ik niet zo heel erg vaak bij een Starbucks kom – zit hier helaas niet dichtbij in de buurt – heb ik ervoor gekozen om er Cassandra’s Tea van te maken met een goudkleurige opdruk.

gepersonaliseerde Starbucks beker

Milieuvriendelijk

De gepersonaliseerde Starbucks beker is gemaakt van kunststof en aangezien je de beker kunt hergebruiken is hij ook nog eens milieuvriendelijk. Een nadeel van de beker vind ik dat je hem niet in de vaatmachine mag afwassen omdat de opdruk anders heel erg lelijk kan worden. Nu is dit voor mij niet zo’n grote ramp hoor, ik heb niet eens een vaatwasmachine in huis dus ik doe alles al met de hand of ik laat manlief voor de afwas opdraaien – sommige dingen moet je gewoon uitbesteden toch?! – maar ik kan mij voorstellen dat er mensen zijn die wel een vaatwasmachine hebben en dit een groot nadeel vinden. Daarentegen heeft de beker weer als pluspunt dat je €0,30 korting ontvangt bij Starbucks wanneer je je koffie in je gepersonaliseerde Starbucks beker laat schenken. Dan is afwassen toch helemaal niet erg?!

gepersonaliseerde Starbucks beker

Win een gepersonaliseerde Starbucks beker

Wil jij nou graag je frappucino of latte macchiato uit een gepersonaliseerde Starbucks beker drinken? Dat kan door heel simpel een reactie hieronder achter te laten met een geldig e-mailadres en de facebookpagina van Momambition te liken. Deel je de post op je tijdlijn, dan maak je extra kans. Je maakt ook extra kans door mij te volgen op mij andere social media kanalen zoals Twitter, Instagram of Bloglovin. De winnaar wordt bekend gemaakt via een verzamel artikel van het win weekend hier op Momambition.nl én ontvangt van mij een mailtje. De winactie loopt tot en met vrijdag 18 maart 19.00 uur

23 comments

Christa l 6 maart 2016 - 08:04

Gaaf voor mijn man is dit leuk! Kan hij op zijn werk er mee pronken.

Reply
Nicole 6 maart 2016 - 08:08

Jaaaa ik doe mee! Ook al zit de Starbucks nu op een half uur rijden, ik heb het er voor over. Zo lekker vind ik hun frappucino’s bijvoorbeeld. Maar de hot chocolate is ook enorm jammie! Ik zal je winactie vanmiddag delen op mijn blogpagina en ik volg je natuurlijk al overal 😛

Reply
Marjolein Roelofsen 6 maart 2016 - 08:59

Wat een gave winactie! Ik leg heel wat kilometers af voor Vroemmmama. Als er een Starbucks op de route ligt (en anders zorgen we daarvoor) dan gaat mijn auto als vanzelf van de weg om bij te tanken. Hij een scheutje diesel of benzine en ik een heerlijke…tja dat wisselt!

Reply
Michelle 6 maart 2016 - 09:07

Ik ben nog maar 1 x in mijn leven bij SB geweest en toen bestelde ik CHAI LATTE (want ik hou ook niet van koffie as u know).. en OMG die was ZOOOO lekker! Mijn favoriete thee is namelijk Chai (heb er veel soorten van, ook vers), maar maak zelf ook vaak de latte variant.. maar die van daar was heerlijk!!

(Ik doe niet mee voor de beker hoor, zit inderdaad niets in de buurt en ik vind het ook wel prijzig ^_^ dus hoop dat iemand anders er blij mee is straks!)

Reply
Kelly 6 maart 2016 - 09:42

Jaaaaa die wil ik! Supercool is ie, voorheen hadden wij een Starbucks op het werk. Heerlijkkk Vanilla Latte was mijn fave! Bij Starbucks in de winkel ga k meestal voor de Ice coffee of Pumpkin Spice Latte, als die laatste er is althans!

Reply
Marije 6 maart 2016 - 09:54

Gaaf hoor! Hier doe ik graag aan mee! Ik drink me een ongeluk aan latte’s en cappuccino’s en zou het heel leuk vinden om mijn gepersonaliseerde beker hiervoor te kunnen gebruiken. Kan ik mooi met korting mijn decaf latte bij Starbucks kopen!

Reply
Judith 6 maart 2016 - 11:20

Ik doe mee ik doe mee ik doe mee!!! LOVE Starbucks, en nog meer koffie!!! Super actie!!!

Reply
Lotte Peeters 6 maart 2016 - 11:33

FOLLOWED EVERYWERE, LIKED AND SHARED ?
Super leuke actie en super leuke blog!

Reply
Floor Landleven 6 maart 2016 - 14:58

Ja leuk!
Voor mijn vriendin die bijna jarig is! Die wilde heel graag een mok!
Nou mooier kan je het niet krijgen 😀

Reply
Jessica 6 maart 2016 - 15:01

Ik volg je op Bloglovin. (Jessica van lipsticks and sneakers)
Ik volg je op Instagram (Jessixa.x)
Ik heb je Facebook pagina geliked.

Ik ben dol op Starbucks en zo’n beker ziet er mega gaaf uit.

Reply
Irma 6 maart 2016 - 15:29

Wat een super leuk idee voor een winactie hé! 🙂

Reply
Marloes 6 maart 2016 - 19:00

Wat gaaf cass! Ben helemaal weg van de beker. Zelf begin ik koffie wel steeds meer te waarderen, maar blijf een thee liefhebber.

Reply
Bianca 6 maart 2016 - 22:09

Hoe cool is die beker!! Die wil ik wel winnen 🙂

Reply
lesley 7 maart 2016 - 00:14

Jaaaa geweldig!! Inspirerend ook! Ik lust graag koffie en al helemaal van de starbucks!! Ik heb al twee andere mokken dus deze past prima bij de verzameling!! Super leuk Cassandra!

Reply
Fleur 7 maart 2016 - 17:27

Geweldig! Ik raak mijn beker nog wel eens kwijt op werk, dus eentje met mijn naam er op zou zeer welkom zijn!

Ik heb deze winactie ook opgenomen in mijn lijstje met leukste blog-winacties van deze week. http://www.mamasliefste.nl/winactie/winactie-week-10

Reply
Bianca 8 maart 2016 - 21:53

Jawohl! Doe mij maar een theetje in mijn gepersonaliseerde beker 😉 ik doe graag mee!

Reply
Iris 10 maart 2016 - 21:51

jaahaaaa heeel leuk 🙂 ik ben een echte thee leut, maar ook koffie op zijn tijd vind ik heerlijk 🙂 Ik woon zelf in zeeland, dus geen starbucks in de buurt, maar als er ergens 1 is kan ik daar extra van genieten. Daarom zou zo’n beker thuis extra leuk zijn! Ik volg je op fb, instagram en bloglovin 🙂

Reply
Lieke blondeel 10 maart 2016 - 22:05

O wat leuk !! Ben gek
Op Starbucks en deze beker
Is helemaal super

Reply
Marian Zw. 13 maart 2016 - 12:29

Super leuk ik maak graag kans op zo’n beker. Volg je op facebook en twitter

Reply
Esmee 18 maart 2016 - 12:51

Super leuk zeg! Ik ben dol op starbucks, eigenlijk altijd als ik op het station sta kan ik het niet laten om wat lekkers te halen! ? Ik heb de facebook pagina geliked en ik volg je op instagram en twitter!

Reply
Tamara 18 maart 2016 - 19:25

Ooh net op het randje! Lijkt me top, elke ochtend koffie mee in de trein richting het werk dus deze toffe mok draagt bij aan een nog leukere ochtend 🙂

Reply
Marian Zw. 18 maart 2016 - 20:50

Super gaaf! Ik doe mee. Zo leuk met je eigen naam

Reply
Cassandra 18 maart 2016 - 20:51

Helaas is de actie om 19.00 gesloten. Volgende keer beter!

Reply

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.