Een paar weken geleden liet ik jullie in mijn shoplog van de Action zien dat ik de FAB Hair Arganolie shampoo & conditioner had aangeschaft voor een lullig prijsje van €1,99 per fles. Ik heb vernomen dat een aantal mensen toch wel heel benieuwd waren naar deze shampoo & conditioner dus vandaag ga ik jullie wat meer vertellen over deze FAB Hair shampoo & conditioner en hoe deze mij is bevallen. 

FAB Hair Arganolie Shampoo

De FAB Hair Arganolie shampoo met argan olie zit in een mooie turkoois kleurige pompflacon van 1000 ml, het trok meteen mijn aandacht in de winkel en kocht deze fles voor €1,99 een mega koopje natuurlijk.

FAB hair Arganolie shampoo met arganolie Anti Frizz shampoo verzacht en ontwart droog en pluizig haar. Maakt het haar zacht , glad en glanzend. Gebruik voor het beste resultaat ook de FAB Hair Arganolie conditoner

Ingrediënten lijst

Aqua, sodium laureth sulfate, sodium chloride, PEG-4 Rapessedamide, Parfum, betadine, citric acid, cocamidopropyl, potassium sorbet, arganolie, Eternium-7, peg-8 esters, citric acid

Van de ingrediëntenlijst wordt ik uiteindelijk niet zo heel erg vrolijk. Het product bevat bijvoorbeeld SLS, sodium laureth sulfate, een goedje wat ik eigenlijk probeer te vermijden omdat er een (wetenschappelijk bewezen) kankerverwekkend bijproduct in zit genaamd dioxaan.

Het gebruik

Ik heb deze shampoo uiteindelijk wel gebruik, maar erg vrolijk word ik er niet van. Het uiterlijk is zeer aantrekkelijk maar bij de eerste pomp komt er mij een iets te vloeibaar goedje uit zetten wat naar wc verfrisser ruikt, niet bepaald een geur die ik graag in mijn haar wil hebben. Naast het feit dat ik me een wandelende wc verfrisser voel, maakt het product mijn haar ook veel sneller vet dan wanneer ik het met bijvoorbeeld Aussie was. Nee dit product is geen succes en ik zou het dan ook nooit weer kopen.

FAB Hair Arganolie Shampoo & Conditioner

FAB Hair Arganolie contidioner

De conditioner heeft voor bij eigenlijk een beetje hetzelfde verhaal, de geur is wel iets beter dan de FAB Hair Arganolie Shampoo, maar alsnog wordt mijn haar sneller vet en bevat de ingrediënten lijst praktisch hetzelfde.

FAB Hair Arganolie conditioner Anti Frizz maakt droog, weerbarstig haar handelbaar. Met Arganolie. Voedt de haarvezels intensief, houdt pluizig haar in bedwang en geeft het haar een zijdezachte glans.

Glans? Nope. Houdt pluizig haar in bedwang? Nope, ik krijg er juist pluizig haar van, of in elk geval alsof ik elektrisch geladen ben. Nee, ik ben niet blij met deze twee producten van de Action. Het uiterlijk van de flacons hebben mij een beetje bedonderd, dit was voor mij namelijk echt een mega miskoop.

Waar letten jullie op bij het aankopen van een shampoo en conditioner?

 

Cassandra

Foundingmom & Hoofdredacteur van Momambition.nl & InteriorQueen.nl | 31 | Mama van Leia | Vrouw van Marco | Managementassistente | Wannabe Fitmom | Workaholic | Beauty & Fashion Addict | Social Media Verslaafd | Zelfspot & Sarcasme