Home MOM Echt Zilveren mama ketting van Kaya Sieraden

Echt Zilveren mama ketting van Kaya Sieraden

by Cassandra 16 december 2016 18 comments
Echt Zilveren mama ketting van Kaya Sieraden

De #12daysofchristmasgiveaway komt bijna tot zijn eind. Ik moet bekennen, wat een ontzettend leuke reactie heb ik ontvangen op deze giveaway! Maar we zijn nog niet klaar! Vandaag heb ik een prachtige Echt zilveren mama ketting voor jullie van Kaya Sieraden die je zelf kunt personaliseren. 

Echt Zilveren mama Ketting

Ik heb al een poosje ontzettend leuk contact met de eigenaresse van Kaya Sieraden, tijdens het bad moms win weekend mocht ik van haar een prachtige armband weggeven en voor ons #12daysofchristmasgiveaway leek het ons beide ontzettend leuk om voor een echt zilveren mama ketting te gaan. Zelf heb ik er ook één mogen uitzoeken en ik heb ervoor gekozen om op de voorkant de beide namen van mijn dochter te laten graveren en op de achterzijde de naam van mijn man, je weet wel voor het geval ik hem misschien vergeet ahah! Nee gekkigheid. Deze prachtige echt zilveren mama ketting met de namen van mijn dochter en man staan op deze manier symbool voor hele gezin.

Omdat ik nu best veel werk, waar hopelijk binnenkort verandering in komt, is het toch fijn om ze zo docht bij mij te mogen dragen. Aan de hanger vind je ook een prachtige witte zoetwater parel. Dat geeft de echt zilveren mama ketting net even die extra oempf die hij nodig heeft. De namen worden met de hand gegraveerd en is daarnaast een ontzettend bijzonder cadeau voor onder de kerstboom (bekijk deze gave kerstcollectie even), of als kraamcadeau gewoon om mama even te verwennen.

echt zilveren mama ketting kaya sieraden echt zilveren mama ketting kaya sieraden

#12daysofchristmasgiveaway

Win een echt zilveren mama ketting van kaya sieraden en personaliseer hem zelf!

Wil jij nou ook zo’n mooie echt zilveren mama ketting?

  • Laat in een reactie achter wat jij wilt laten graveren in de ketting en tag 2 mama’s op facebook die jij dit cadeau ook gunt
  • Like de facebookpagina van Momambition en deel de actie (openbaar) op je eigen tijdlijn.

Extra kans maken?

Voor elk Social Media kanaal waarop je mij extra volgt gaat je naam een keer extra in de pot. Deze winactie loopt tot en met 22 december 2016. Om 16.00 uur sluit de actie en ontvangt de winnaar een persoonlijke mail van mij. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

 

 

#12daysofchristmasgiveaway

Alle 12 Days of Christmas winacties

Check ook even andere leuke winacties. Tamara geeft een bon van Groupon weg voor een leuk uitje en Josan een geeft een pakket van Aussie weg.

18 comments

Anna 16 december 2016 - 17:02

Prachtig! Ik zou er de naam en de geboortedatum van mijn dochter op laten graveren ??
Facebook: An Na

Reply
Patricia Bouthisma 16 december 2016 - 17:08

Oh wow, dat zou een gaaf kado zijn. Ik zou er de Namen van onze 3 kinderen op willen laten zetten en deze kado geven aan mijn vrouw (hun bonusmama 🙂 )

Reply
Marian 16 december 2016 - 17:33

Ons dochtertje is vorige maand geboren, zou een leuk kraamcadeau zijn! Dan zou ik graag een mooie hanger willen met daarop haar naam + geboortedatum en die van haar grote broer.

Reply
Brenda 16 december 2016 - 19:33

Ik zou de naam van mijn dochter graveren: isa roos
Mooi en lief kettinkje, nu leuk voor mama; en als ze groot is kan ze het zelf dragen

Reply
Linda Raaijmakers 16 december 2016 - 19:38

Ik zou voor mijn zus “Tess” laten graveren 😀 ik volg je via alle social media 😀
Facebook: Linda Raaijmakers
Twitter: lindaenbjorn
Instagram: lindaenbjorn
Bloglovin: lindaraaijmakers
YouTube: lindaenbjorn
Pinterest: lindavanduren/
Google+: lindaenbjorn

groetjes Linda

Reply
Annelies 16 december 2016 - 19:39

Ik zou heel graag zon kettinkje willen winnen met de naam van m’n man er in gegraveerd ❤

Reply
Anne 16 december 2016 - 20:33

Gaaf! Via facebook gereageerd.Ik zou hem heel graag willen winnen zodat ik de naam van mijn dochter ook dicht bij mijn hart kan dragen, Nore Maria. Via IG volg ik je ook trouwens.
Wat een gave acties hebben jullie meiden, een feestje om iedere dag op jullie blogs een kijkje te nemen!

Reply
Cassandra 17 december 2016 - 14:36

Ahhhh Dat is lief meis, we hebben er ook echt veel werk in gestoken, dus altijd fijn om hier een beetje waardering voor te krijgen! Leuk dat je meedoet! <3

Reply
Jolijt 16 december 2016 - 20:33

Ik zou deze graag willen winnen. Wat ik er in zpu graveren? Ik denk dat ik er graag de naam van mijn vriend en hopelijk toekomstige man op zou laten graveren met aan de andere kant juliët met ruimte voor een eventueel broertje of zusje

Reply
Liline Erdmann 16 december 2016 - 21:10

Ik zou de namen van onze kinderen erin laten graveren! Heel gaaf!

Reply
Mariska van Lochem / Mariska Giulianojazzlyna 17 december 2016 - 20:43

Het liefst alle 3 de namen van mijn kids
Giuliano Jazzlyna en Olivièro. Maar ben bang dat die namen te groot zijn.
Anders de initialen van mijn kids!

Reply
Natasja Smit 18 december 2016 - 20:31

Ik zou de naam van mijn zoontje erin zetten, mijn eigen lieve pareltje ♥

Reply
Patricia De crom 20 december 2016 - 07:49

Ik zou de namen van onze Destiney en Jayden erop laten zetten

Reply
Linda 22 december 2016 - 00:15

Ik zou de naam van mijn dochter Fenna erin laten graveren 🙂

Reply
Jolein koolske 22 december 2016 - 09:59

Woooww heel bijzonder om een mooie naamketting van mijn knappe dochters te mogen dragen! Ik zou de namen Milou & Tess erin willen laten graveren ?

Reply
Jennifer Lee 22 december 2016 - 12:41

Ik zou de naam en geboortedatum van mn zoontje laten graveren ! <3

Reply
Burkley verzorgingstas, stijlvolle luiertassen voor moeders 9 maart 2017 - 22:27

[…] ook even andere leuke winacties. Cassandra geeft een mama ketting weg van Kaya sieraden. Tamara heeft in de afgelopen dagen al heel veel weggeven. Daarom slaat ze […]

Reply
Win een Nynstyle muurvlag voor in huis - GoodGirlsCompany 14 juli 2017 - 07:34

[…] Win een mamaketting […]

Reply

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.