Home MOMBeauty & Fashion e.l.f. Party Ready Palette | Kerst & Party Look

e.l.f. Party Ready Palette | Kerst & Party Look

by Cassandra 17 december 2016 23 comments
e.l.f. Party Ready Palette | Kerst & Party Look

Het Party Ready Palette van E.L.F. Studio is een palette met 10 prachtige gepigmenteerde oogschaduws. Voor de #12daysofchristmasgiveaway heb ik mijn uiterste best gedaan om een mooie kerst look én een partylook te maken. Kijk je mee?

Over het merk e.l.f.

“e.l.f., de afkorting van eyes lips face – ogen, lippen, gezicht –de toonaangevende website voor cosmeticaproducten in Nederland, België, Frankrijk, de Verenigde Staten, Groot-Brittannië…. Ontdek meer dan 700 trendy en glamoureuze producten… waarvan het grootste deel voor 1€ verkocht worden, om in een oogwenk van look te veranderen. Deze lage prijzen zijn het gevolg van verschillende factoren… Dankzij minimale algemene kosten, lage marketingkosten, doordachte verpakkingen en de keuze voor een economisch model met lagere marges, betalen de klanten van e.l.f. enkel voor het product zelf..”

img_0142

e.l.f. Studio Day to Night Party Ready Palette

Mamablogger in love with make-up

Let op! Ik ben geen beautyblogger en wens dit ook niet te zijn. Ik ben gewoon een moeke met een enorme liefde voor make-up en ik vind het heerlijk om ermee te experimenteren. Ik vind het persoonlijk gewoon leuk om looks te maken en soms ook hier op mijn blog te zetten om te laten zien dat je niet per definitie een beautyblogger hoeft te zijn om make-up skills te hebben. Mijn make-up looks zijn zeker niet flawless, maar wel gemaakt met veel plezier. Laten we overgaan tot de orde van de dag; het e.l.f. Studio Day to Night Party Ready Palette

e.l.f. Studio Day to Night Party Ready Palette

e.l.f. Studio Day to Night Party Ready Palette

Dit prachtige palette bevat 10 kleuren oogschaduw met een zachte textuur waarmee je in een hand omdraai van dag naar nacht make-up kunt transformeren. De verpakking is stevig en mat zwart. Ik vind dit persoonlijk altijd wel chique en staat gewoon mooi op je beauty tafel/bureau. En het mooie ervan is, is dat e.l.f. gewoon betaalbaar is want dit palette kost maar €12,00, je koopt hem hier: www.eyeslipsface.nl

Swatches:

de lichte kleuren; een mooie champagne kleurige shimmer, ideaal voor het liften van je wenkbrauwen en het oplichten van je binnenkant oog.

Daarna een mooie nude tint voor overdag. De goudenkleur heeft een prachtige shimmer en is goed gepigmenteerd. Vervolgens een bruin bronzen shimmer en een rood/rozige shimmer.

e.l.f. Studio Day to Night Party Ready Palette

 

De donkere kleuren: Voor een dramatisch effect, en uiteraard party make-up hebben we een shimmery blauw, een matte donkerpaars/aubergine, een matte donkerbruin, een shimmery marineblauw en een shimmery zwarte tint. Perfecte kleuren om een smokey-eye mee te maken.


e.l.f. Studio Day to Night Party Ready Palette

ingrediënten: Talc, Mica, Magnesium Stearate, Ethylhexyl Palmitate, Boron Nitride, Dimethicone, Tridecyl Trimellitate, Silica, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol May Contain: Titanium Dioxide (CI 77891), Iron Oxides (CI 77491, CI 77492, CI 77499), Manganese Violet (CI 77742), Red 40 Lake (CI 16035), Ultramarines (CI 77007), Ferric Ferrocyanide (CI 77510), DC Black #2 (CI 77266)

Kerstlook met het e.l.f. Studio Day to Night Party Ready Palette

Voor mijn kerstlook met het e.l.f. Studio Day to Night Party Ready Palette ben ik gegaan voor de champagne shimmer als wenkbrauw highlighter/lifter, de gouden kleur op mijn bewegend ooglid en de brons + de donkere bruine kleur heb ik geblend in mijn arcadeboog. Vervolgens heb ik de donkerbruine aan de onderkant van mijn ogen gedaan, bij de waterlijn even als de gouden kleur. 50/50 dus. ik heb het verder afgemaakt met een eyeliner van essence en de mascara van Chanel. Dat is gewoon mijn all-time-favourite mascara.

e.l.f. Studio Day to Night Party Ready Palette e.l.f. Studio Day to Night Party Ready Palette

Partylook met het e.l.f. Studio Day to Night Party Ready Palette

Voor mijn party look heb ik gespeeld met de blauwe tinten. De lichtste kleur blauw vind je op mijn bewegend ooglid, de brons kleur heb ik vervolgens gemengd met de gouden kleur en die heb ik op mijn arcadeboog aangebracht. De marine blauwe tint heb ik gebruikt om een schaduw te creëren in de buitenste ooghoeken.

e.l.f. Studio Day to Night Party Ready Palette e.l.f. Studio Day to Night Party Ready Palette

#12daysofchristmasgiveaway

Win het e.l.f. Studio Day to Night Party Ready Palette

Wil jij dit prachtige en vooral erg handige palette winnen zodat jij ook in één oogopslag van een normale look naar een dramatische partylook kunt gaan?

  • Laat in een reactie achter dat je meedoet en welke kleuren jij gaat gebruiken voor je kerst look
  • Like de facebookpagina van Momambition en deel de actie (openbaar) op je eigen tijdlijn en tag 2 vriendinnen die gek zijn op make-up

e.l.f. Studio Day to Night Party Ready Palette

Dikke kerst kus en een schreeuw om hulp!

Dikke kerst kus! En jaaaaahaaaa ik weet dat ik uitgroei heb, ik moet nog een afspraak maken bij de kapper voor een leuke nieuwe look, dus als je leuke suggesties hebt, roep maar hoor!! En vergeet uiteraard niet om nog even langs de andere meiden te wippen, want tamara geeft vandaag het babydraakje van Babyborn weg + een mooi pakket van treets en Josan een prachtige echt leren tas van Burkely.

23 comments

Lisette van Dijk 17 december 2016 - 18:34

Prachtige kleuren allemaal .. lastig ! Maar denk dat ik met mn bruine ogen sowieso voor goud zou gaan 😀

Reply
Christa lindhout 17 december 2016 - 18:46

Ik zou de donkerblauwe willen combineren met roze! Ik houd wel van anders en gewaagd! Zeker voor een feestje. Dan kan en mag het.

Reply
Cassandra 17 december 2016 - 20:19

dat is zeker een gewaagde keuze, misschien dat ik hem eens ga uitwerken, leuk!

Reply
Mirjam Hellingman 17 december 2016 - 18:57

De champagne kleurige en bronze shimmer vind ik erg mooi en zal ik zeker gaan gebruiken voor de kerstdagen. De blauwe lijkt mij ook erg mooi voor oudjaarsavond!

Reply
Marange Krouwel 17 december 2016 - 18:59

Ik doe mee!! Ik wil nog steeds de smokey eyes proberen te perfectioneren. Dus ik zou de zwarte, grijze en roze gebruiken.
Fingers crossed

Reply
Danielle 17 december 2016 - 19:21

Met zon toffe actie doe ik zeker mee! Ben een ramp met make up. Vind het super leuk om te proberen en soms komt er wat goeds uit haha

Reply
Janine Brouwer 17 december 2016 - 19:49

Ik doe mee! ik denk dat ik de witte voor de binnenkant van m’n ogen gebruik en de donkerblauwe met paars op mijn eigen ogen. Ik heb gehoord dat paars goed bij blauwe ogen staat en ik heb blauwe ogen. Dus maar proberen als dat echt het geval is haha!

Reply
Mariska van Lochem / Mariska Giulianojazzlyna 17 december 2016 - 20:56

ik draag alleen make up tijdens feestje. Neem er geen tijd voor nu met 3 kids hihi.
Daarom zou ik gaan voor neutrale kleur. Anders is het echt te denk ik.

Reply
Lianne 17 december 2016 - 21:28

Donker met licht… net een workshop make up gehad. Dus dit komt goed van pas!

Reply
Linda Raaijmakers 17 december 2016 - 21:39

aangezien met kerstjurkje donkerblauw is wil ik toch de blauwe kleur aan gebruiken hoewel ik dat wel spannend vind 😀

Reply
Claudia Diependaal 17 december 2016 - 21:45

Ik doe erg graag mee.

Reply
Marian Zw. 17 december 2016 - 22:06

Ik denk een lichte groen met goud combi. Een prachtoge palette! Mooi dat er verschillende fellere kleuren bij zitten

Reply
ElsaRblog 17 december 2016 - 23:09

En ik doe graag mee aan deze leuke winactie. De donkere kleuren ♥ Gr. ElsaR

Reply
Esmeralda Groenland 18 december 2016 - 01:10

Die champagnekleurtjes vind ik erg mooi! Ik denk dat ik die in mijn kerstboom zou gebruiken. De rest is ook mooi en wat heb jij mooie looks gemaakt.

Reply
Lisette Kleiweg 18 december 2016 - 09:23

Mooie look heb je gemaakt met het palette, complimenten hoor !
Ik doe graag weer mee, want ik vind de goud/brons/rood combinatie erg mooi, mijn oogkleur is groen vandaar, en mijn party-outfit dit jaar is zwart met goud/zilver/brons kantaccenten.
Ik denk dat dat heel mooi bij elkaar staat, vooral bij zacht licht.
Ik volg en like je al op FB , net als Tamara en Josan.

Reply
Marian 18 december 2016 - 12:38

Mooie palette, lijkt me wel wat. Ik draag niet zo vaak make-up maar wil in 2017 toch wat meer gaan experimenteren hiermee. Welke kleuren weet ik dus nog niet precies, maar de lichte kleuren en vooral goudkleurig lijkt me wat en past bij de kerstoutfit.

Reply
Lieke van Veen 18 december 2016 - 21:30

Ik doe heel graag mee. Ik vind die ooglook met die blauwe kleur die je hebt gemaakt wel erg mooi dus die zou ik denk ik maken.

Ik volg je op facebook en heb dit bericht gedeeld (lieke van veen)

Reply
brants 21 december 2016 - 09:43

doe graag mee voor dit leuke palletje voor mijn vrouwtje

Reply
kempenaers 21 december 2016 - 09:44

met dit mooie palletje kan ik mijn dochter een groot plezier doen

Reply
Linda Smeets 21 december 2016 - 19:14

Mooie kleuren! Ik vind het je erg mooi staan, alle looks!
Ik zou overdag kiezen voor de lichtere (champagne/roze kleuren) en ‘s avonds voor de smokey eyes met de donkere kleuren. ?

Volgen doe ik via Facebook, Bloglovin en Twitter. Op Facebook heb ik het bericht gedeeld en 2 vriendinnen getagd.

Reply
Jolein koolske 22 december 2016 - 10:11

LEUK !!! deze mama is weer van de partij want I love make up ?

Reply
Jennifer Lee 22 december 2016 - 14:49

Ik weet nog niet wat voor kleding ik aan wil. Dus het word een beetje kijken wat er het beste bij past. Ik denk zelf zwart en goud. Zullen zien als ik het win ! <3

Reply
Win een Nynstyle muurvlag voor in huis - GoodGirlsCompany 9 maart 2017 - 22:28

[…] Win een ELf oogschaduw pallet […]

Reply

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.