Home Lifestyle Mix it up Monday, Cocktails met ice tea!

Mix it up Monday, Cocktails met ice tea!

by Cassandra 29 mei 2017 11 comments
Mix it up Monday, Cocktails met ice tea!

Met dit weer ben ik altijd opzoek naar nieuwe dorstlessers. Ik ben best wel kieskeurig met drinken. Eerder vertelde ik al eens over mijn enorme Red Bull verslaving, en hoewel ik het redelijk de baas ben, komt het toch met vlagen terug. Zo ben ik op zoek gegaan naar een goede, en lekkere vervanger. Continue alleen water is mij even te saai, dus kwam ik op het idee om lekkere met ice tea te maken en de receptjes met jullie te delen, heerlijk met deze warme dagen! 

Let’s mix things up

Wat dacht je van een paar lekkere cocktails? Back in the day toen ik nog geen mamsie was, was ik dol op cocktails, nu blijft het zo nu en dan maar bij een gin-tonic, vodka of een glaasje Hugo. Misschien komt het door het lekkere zonnetje en de warmte, maar Let’s mix things up! Ik had wel weer een keer zin in een lekkere borrel en toen ik van BOS een paar heerlijke pakken met icea tea toegestuurd kreeg dacht ik direct, daar ga ik een lekkere cocktail van maken met gin! Dacht ik daar even heel erg ingenieus te zijn, blijken deze mixers gewoon op hun site te staan haha!

5 verschillende smaken voor zo of om te mixen:

Er zijn in totaal 5 verschillende smaken ice tea in het assortiment van BOS, allen op basis van biologische rooibos en laag in suiker. Daarnaast zijn deze heerlijke frisse ice teas vrij van kleurstoffen, conserveermiddelen en cafeïne. Dat betekend dat onze kindjes het ook gewoon kunnen drinken, hoera!

De volgende 5 smaken ( ik heb er vier ontvangen, de apple mist op de foto) zijn verkrijgbaar in zowel blikjes als 1 liter pakken bij de Albert Heijn,Jumbo en Marqt.

  • Lemon – geel
  • Apple – groen
  • Peach – oranje
  • Berry – paars
  • Lime & Ginger – blauw/turkoois

cocktails ice tea

Mijn favoriete ice tea cocktails:

Vooral de gin met lemon variant is echt megaaaaaa lekker! Omdat de ice tea lekker sterk van smaak is, is het extra toevoegen van een citroen schijfje helemaal niet nodig. Ben jij meer van de vodka? Mix dan een glas vodka met Berry, lekker joh!!

Rum is eigenlijk goed te doen met alle varianten van BOS ice tea en mocht je meer een tequila mens zijn dan kun je die het beste mixen met de Lime & Ginger. Lekker pittig, maar toch fris! Inspiratie op doen? Klik hier en kies jouw favoriete ice tea cocktail

Maak jij wel eens cocktails met ice tea? En hoe mix je hem dan? Mocht je nog leuke variaties hebben, let me know! Dan probeer ik ze uit <3

11 comments

Pink it 30 mei 2017 - 10:01

Krijg er gelijk helemaal zin in! Ben zelf soort van te lui om cocktails te maken (pak dan sneller een wijntje ofzo), maar als ik ergens op een terras of een feestje…dan ga ik helemaal los 🙂

Reply
Lonneke Rempt 30 mei 2017 - 10:13

Lemon lijkt me echt heel lekker, ideaal dat je dit lekker kan mixen!

Reply
Marjolein 30 mei 2017 - 10:26

Ik drink zelf geen alcohol, maar deze smaken lijken me ook leuk en verfrissend om zo te drinken of om te gebruiken in een mocktail! Jouw productfoto vind ik echt mooi gedaan met die blauwe lucht!

Reply
Blog & Beauty 30 mei 2017 - 10:27

De verpakking vind ik al leuk, de blikjes zien er ook vast leuk uit. Ik denk dat ik voor de peach zou gaan. Maar wat fijn dat je er ook mee kan mixen.

Reply
Cassandra 30 mei 2017 - 12:07

Ja wat een mooie en vrolijke kleurtjes he?!

Reply
Martiena de Graaf 30 mei 2017 - 11:16

Ik ken dit helemaal niet! Klinkt heel leuk om hier cocktails van te maken! Ideaaal met de zomer voor de deur! Bedankt voor je t tip! Ik ga opzoek vanmiddag in de winkel! Lekker!

Reply
Joandi Loes Tholen 30 mei 2017 - 11:29

Ik drink zelf heel weinig maar in de zomer kan het me wel eens smaken. Deze zomerse smaakjes roepen echt om uitgetest te worden! Toch maar eens uitproberen denk ik.

Reply
Cassandra 30 mei 2017 - 12:08

Vooral die ginger & lime was een verassing voor mij. Ik vind gember normaal nogal heftig, maar deze is zoooo lekker!!

Reply
Joandi Loes Tholen 31 mei 2017 - 13:14

Oh die ga ik zeker uittesten dan!

Reply
Claudia Struijck 30 mei 2017 - 20:19

Die ginger lemon lijkt me heel erg lekker. Ik drink erg vaak verse gember thee en vaak gebruik ik ook gember in gerechten. Heerlijk voor een zomerse dag!

Reply
Lotte 1 juni 2017 - 09:43

Ik had ze zien staan in de winkel. Maar nu ik lees dat ze op basis van rooibos zijn twijfel ik heel erg of ik ze wel moet gaan halen. Dat is echt de enige thee soort die ik niet lekker vind haha.

Reply

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.