Home MOMBeauty & Fashion Aussie Ausome Volume voor een volle bos haar!

Aussie Ausome Volume voor een volle bos haar!

by Cassandra 11 december 2016 25 comments
Aussie Ausome Volume voor een volle bos haar!

De #12daysofchristmasgiveaway gaat lekker volgens mij en ook vandaag heb ik weer een leuke prijs voor jullie. Heb jij net als ik last van fijn en futloos haar en kun je wel een flinke volume boost gebruiken? De nieuwe Aussie Ausome Volume lijn kan je daar wellicht in helpen. Een winactie inclusief een review van 3 producten uit de Aussie Ausome Volume lijn

Aussie Ausome Volume

Aussie Ausome Volume Shampoo

Wat zegt Aussie er zelf over?
Forget yoga, this is what we call uplift! Looking for gravity-defying volume? You’ve come to the right place. This lightweight lovely perks up limp hair and takes it to new and greater heights of, er, height. Your hair will think it’s the star of a TV ad and you’ll feel as uplifted as one of those overly happy yoga hippies. (Do they ever get down?)

Wat vind ik ervan?

De geur is echt heerlijk! Een fijne shampoo met een soort kauwgomballengeur.  Mijn haar wordt in tegenstelling tot andere volume shampoos heerlijk zacht.

Aussie Ausome Volume

Aussie Ausome Volume Conditioner

Wat zegt Aussie er zelf over?
‘Pump up the volume! There’s a party in my hair, and everyone’s invited…is obviously something you might never say, but that doesn’t mean your hair can’t say it for you. Spritz this in for an upsurge of size, and let your hair live large. Big up my body. We’re talking about your hair, cheeky! This formula is a lightweight way to upsize, with Australian Sea Kelp extract and Panthenol, the ‘be-all’ of vitamins. It’s easy to see how you could get a big head.’

Wat vind ik ervan?

Weer die heerlijke geur. En wat wordt mijn haar toch lekker zacht van deze conditioner. Ik merk echt wel dat in tegenstelling tot andere shampoos en conditioners, mijn haar echt een soort boost krijgt. Het zit niet meer zo plat op mijn kop en sliert ook iets minder snel.

Aussie Ausome Volume droogshampoo

Aussie Ausome Volume Droogshampoo

Voordelen van de Aussie Miracle Aussome Volume Droogshampoo:
– Voor fijn, futloos haar
– Geeft fijn haar volume en verfrissing
– Geen douche nodig
– Met Australisch jojobazaadextract

Wat vind ik ervan?

Ik heb nog niet eerder een droogshampoo gebruikt dus het was voor mij even zoeken hoe ik dit het beste kon gaan gebruiken. Nu wordt mijn haar in de wintermaanden op de een of andere manier erg snel vet, en dan is een droogshampoo dus echt een uitkomst. Even sprayen, door doorkammen en je kunt er weer een dag tegenaan. Ook deze droogshampoo heeft een heerlijke kauwgomballengeur. Tevreden dus!

Aussie Ausome Volume

Eindconclusie

Ik vind de Aussie Ausome Volume lijn erg fijn! Ik heb wel echt het idee dat het wat doet met mijn haar. Zoals ik eerder al aangaf sliert het niet meer zo snel en krijg ik mijn haar mooier in model. Maar om dit op de foto te krijgen is echt heel erg lastig. Je moet het gewoon zelf ervaren en daarom hebben we uiteraard deze leuke giveaway!

 

#12daysofchristmasgiveaway –

Win de Aussie Ausome Volume lijn

De lijn die je kunt winnen bestaat uit;

  • Aussie Ausome Volume Shampoo
  • Aussie Ausome Volume Conditioner
  • Aussie Ausome Volume Droogshampoo

Door de volgende stappen te doorlopen, maak je kan op dit pakket

Extra kans maken?

Voor elk Social Media kanaal waarop je mij extra volgt gaat je naam een keer extra in de pot. Deze winactie loopt tot kerstavond, 24 december 2016. Om 20.00 uur sluit de actie en ontvangt de winnaar een persoonlijke mail van mij. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

#12daysofchristmasgiveaway

Alle 12 Days of Christmas winacties

Check ook even de andere leuke winacties. Tamara geeft op haar blog een Kids Cocoon nestje weg en Josan heeft een pakketje met nagellakjes van Makeupstudio voor jullie klaar staan!

Dit artikel is tot stand gekomen is samenwerking met een bedrijf/merk

25 comments

Danielle 11 december 2016 - 18:16

Vooral dat plat op de kop zitten. Heb ik echt altijd vreselijk. Lijkt me super als deze shampoo daarbij een beetje helpt..

Reply
Marian Zw. 11 december 2016 - 18:19

Heerlijk die geur van kauwgomballen! De droogshampoo geef ik weg, dat gebruik ik zelf niet, maar weet wel iemand die ik daar heel blij mee ga maken! Volg je ook op twitter en instagram

Reply
Annika 11 december 2016 - 18:31

Voor mij mijzelf ??

Reply
haia 11 december 2016 - 18:40

Ja ik wil het voor mezelf. Ik wil wel kaugomballengeur haar. Klinkt heerlijk.

Reply
Patty Vossestein 11 december 2016 - 18:44

Jaaaaaa ik doe dolgraag mee?? lijkt me heerlijk deze uit te proberen en dat er dan ook eindelijk echt eens iets werkt voor mijn haar!

Reply
Sharon 11 december 2016 - 19:01

Dikke like! Kom maar op met dat volume!

Reply
Lynn 11 december 2016 - 20:27

Ik ken Aussie nog niet maar als ik lees welke geur hij heeft, wil ik hem zeker uitproberen! 😀 Ik ben ook benieuwd naar de droogshampoo want dat heb ik nog nooit geprobeerd… (Ooh ja, volume kan ik altijd gebruiken, hihi)

Reply
Linda Raaijmakers 11 december 2016 - 20:45

Dit ga ik lekker zelf houden 😀

Reply
m.edwards 11 december 2016 - 21:57

Whoop whoop!!! Doe graag mee voor mezelf en mijn dochters.superrr pakket kunnen wel een goede boost gebruiken lekker wat volume ???????ben erg benieuwd?

Reply
Marian 11 december 2016 - 22:09

Mijn haar kan na de zwangerschap wel een boost gebruiken!

Reply
jonna@burgertrutjes 12 december 2016 - 07:30

Leuke actie!! Ik gun de set aan iemand anders.

Reply
Anneliese de Waal 13 december 2016 - 19:26

Ik doe graag mee, heerlijk producten voor mijn haar, ben erg benieuwd naar de werking van deze producten.
Ik waag graag een kansje !! 🙂

Groetjes Anneliese

Reply
Leitz WOW Mini Bluetooth Speaker - GoodGirlsCompany 14 december 2016 - 16:01

[…] Win een Aussie Volume shampoo pakket […]

Reply
Lianne 14 december 2016 - 20:57

Oww mijn haar gaat hier van dansen!!

Reply
Pernelle Aalsma 16 december 2016 - 08:23

Superleuk om te winnen. Ik wat wel wat volume gebruiken 😉 en al veel over Aussie gehoord, maar nog nooit gebruikt.

Reply
Anna 17 december 2016 - 11:02

Heel handig voor mijn futloos haar ?Facebook: An Na

Reply
kempenaers 20 december 2016 - 14:21

leuk pakketje ken het merk niet maar wil het wel eens uitproberen

Reply
brants 20 december 2016 - 14:21

doe graag mee voor mijn vrouwtje

Reply
Jolein koolske 21 december 2016 - 11:35

Oh ja dat kan mijn har wel gebruiken ! Ik heb van mijn eigen een mooie volle bos maar de stress laat mijn haren flink uitdunnen. Wheeeehhhh ik wil vol haar hebben 😉 hahah

Reply
Sabine Flothuis 21 december 2016 - 11:49

Echt waar, al mijn vriendinnen zijn lyrisch over de producten van Aussie maar zelf heb ik ze nog nooit gebruikt….
Ik zou heel graag kennis willen maken met deze producten 🙂

Reply
Jennifer Lee 22 december 2016 - 10:45

Ik doe super graag mee! Mn haar kan wel wat volume gebruiken. Heb al zoveel producten gebruikt maar velen helpen niet. Ben hier erg benieuwd naar!

Reply
Linda Post 22 december 2016 - 16:17

Weet je wat ook goed werkt voor slap en futloos haar?? Gewoon even naar buiten gaan, los haar, sjaal om.. moet jij eens opletten wat een bos met volume je hebt! Ik in ieder geval wel 😉 Kamt daarna wel een beetje lastig, maar dat moet je ervoor over hebben 😉

Reply
Burkley verzorgingstas, stijlvolle luiertassen voor moeders 9 maart 2017 - 22:27

[…] Win een Aussie Volume shampoo pakket […]

Reply
Review Aussie Frizz Miracle met kroeshaar - GoodGirlsCompany 29 april 2017 - 09:54

[…] Win een Aussie Volume shampoo pakket […]

Reply
Win een Nynstyle muurvlag voor in huis - GoodGirlsCompany 14 juli 2017 - 07:32

[…] Win een Aussie Volume shampoo pakket […]

Reply

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.