Home MOMPersoonlijk Als ik een man was zou ik….

Als ik een man was zou ik….

by Cassandra 15 juni 2017 14 comments
Als ik een man was zou ik….

Als ik een man was.. Zou ik een feestje vieren, mijn vrienden swaffelen in hun slaap, mijn vrouw op een voetstuk dragen en absoluut O-V-E-R-A-L plassen. Staand.. Nee grapje natuurlijk, benieuwd wat ik wel zou doen als ik een man was? 

Als ik een man was zou ik….

Deze grappige tag is in het leven gebracht door mijn enige echte eigen teamlid Madelon. Maar niet hier op Momambition.nl, maar op haar online stukje op Mamazijn. Omdat ik dit wel een erg humoristische tag vind, en zelf vaak ook wel een beetje als mannelijk wordt gezien qua humor vond ik het wel erg leuk om mijn antwoorden met jullie te delen.

Als ik een man was zou mijn doordeweekse ochtend er zo uitzien:

Als ik kijk naar mijn vent, dan sta ik 20 min voor vertrek op, was m’n kop, poets m’n tanden en ga. Vrouwlief is namelijk zo aardig om het brood te smeren. Haha

Als ik echt een man was zou mijn doordeweekse ochtend eruit zien zoals hij er ongeveer nu uit ziet. Vroeg op staan, gevolgd door douchen. geen make-up, maar wel ff een cremetje. Voelt lekker zacht. Baard netjes getrimd en haar netjes. Daarna rustig met vrouw en dochter ontbijten en gaan.

als ik een man was

Als ik een man was zou mijn ochtend op zaterdag of zondag er zo uitzien:

Op zaterdag word ik wakker gemaakt door dochter die op mijn hoofd springt terwijl mijn vrouw het tafereel lachend bekijkt. Ze zal wel denken, ein-de-lijk komt die stinkerd van bed af… (het is inmiddels al bijna middag..(ja zo gaat dit nu meestal ook haha).  Op zondag sta ik vroeg op, eten we warme broodjes met een zacht gekookt eitje en ga lekker na de voetbal terwijl vrouw en dochter langs de kant staan te schreeuwen.. (dit is in het echte leven niet van toepassing, maar zo zou ik het wel invullen)

Noem 5 dingen die je zou doen als je een man was:

  • Spelen met het opperste genotstation down under. Ik bedoel, duhhuhhh ze friemelen er zelf ook continue aan, dus ik wil dat ook! Ik bedoel, ben sws wel benieuwd hoe het voelt als dat ding uh stijf is.. Jij niet dan?
  • Sowieso een keer de manflu oplopen en mijn harem vragen of ze een soepje aan mijn sterfbed komen brengen, m’n kussen op laten ploffen en met een washandje mijn hoofd laten bedekken. Oh ja en uitgebreid voor me laten koken, liefde van de man gaat toch door de maag?
  • Oke, ik kan het niet laten, ik zou absoluut een keer iemand swaffelen. Gewoon om te kijken wat daar nu echt zo grappig aan is.
  • Seks hebben. Ik ben zo benieuwd hoe het nou voelt als man zijnde.
  • Ook ben ik wel benieuwd naar de gevoelens en gedachten als man zijnde als ze kinderen krijgen. Wat gaat er in die koppen om? De bevalling van mijn kind zien, die navelstreng doorknippen. Laten we het dan wel ff op een ‘gewone’ bevalling houden en niet die horror bevalling die ik heb gehad met die rare toeters en bellen nadien.
  • Oke nog eentje hoor, een vrouw versieren met de meest cheesy pick up lines haha!

Als welke bekende man zou jij er uit willen zien?

Oh my, dat weet ik wel hoor. Ken je Gossip Girl? Doe mij maar een portie CHUCK BASSSS, oftewel Ed Westwick. Jongens wat is die man sexy, en als je dan meteen ff denkt aan voorgaande vraag met het eerste puntje…. Dan kan ik denk ik niet van mezelf kan afblijven.  Maar goed, ik zou er goed uitzien, verzorgd, strak in kostuum. Ik glij nu al van mijn stoel, yep ik zou mezelf doen. Hahahahha!

Welk beroep zou je willen hebben als man?

Hmmm, vroeger had ik gezegd dat ik bij Defensie zou willen, maar ik heb een vent die ex-militair is en zo mooi en fijn is dat daar allemaal niet. Ik denk dat ik dan directeur zou zijn van een sexy speeltjes winkel? Nee grapje natuurlijk, ik denk eerder CEO van een leuk magazine ofzo.

Wat zou je favoriete uitspraak zijn als je een man was?

HOW YOU DOIN’?! Als in Joey van Friends hahah!

via GIPHY

Als ik een man was zou ik een …. vader zijn:

Vast niet heel anders dan ik nu als moeder ben… Ik weet wel dat eigenlijk de papa’s horen te stoeien met hun kids, maar ik doe dat net zo goed met onze dochter. Heerlijk vind ik dat. Wat dat betreft hoef ik geen man te zijn haha.

Als ik een man was zou ik ongegeneerd:

VRETEN, echt gewoon alles die bodemloze put inschuiven en gewoon niet dik worden he. Tenminste dat ervaar ik dan met le husband. Hij heeft een smal postuur en kan vreten als een oerman. Maar aankomen? Ho maar. Eikel! Hahahah!

Ik zou ook ongegeneerd kijken wanneer ik mijn vrouw tot haar hoogtepunt laat komen gehehe. Lijkt me wel grappig om te zien vanuit dat perspectief hahaa

Conclussie : Hoe zou ik zijn als man?

Redelijk seksistisch, slank en afgetraind als je het mij vraagt hahaha! Gewoon een lekkere vent dus. Daten?

Vind je dit nou ook zo’n leuke tag? Neem hem dan gerust over en vergeet de bedenker van deze tag dan niet te vernoemen. Zelf tag ik Pinkpress.nl en Mar-joYa.

Hoe zou jij zijn als je een man zou zijn?

afbeeldingen via shutterstock

14 comments

Mrs Curly 10 mei 2017 - 21:10

OMG, swaffelen! ?? Ik dacht dat dat woord niet meer werd gebruikt! Maar serieus, dat zou ik nu ook wel eens willen weten, hoe dat is als je dat doet als man. Want blijkbaar vinden die kerels da mega interessant. 😀

Reply
Cassandra 10 mei 2017 - 22:29

Ik ben van de oude stempel, dus swaffelen staat hier nog in het woordenboek ????

Reply
papazijn 10 mei 2017 - 22:24

Haha, wat een rare man zou je zijn ??. Ik denk dat alle dingen die maar een beetje met sex te maken hebben dat vrouwen zouden doen als man. Andersom ook denk ik. Leuk om te lezen dit ?.

Reply
Merel 10 mei 2017 - 23:11

Hahaha, geweldig! En Chuck Bass, oef! ? ik zou ie daten.

Reply
Cassandra 11 mei 2017 - 18:35

Oehhhh looking forward to that ??

Reply
Martiena de Graaf 12 mei 2017 - 13:17

Jaaa, als ik een man zou zijn… Poefff wat zou ik niet doen kan je beter vragen 😉 Ik zou gewoon echt een macho sexy man zijn! haha leuk om hier even over na te denken 🙂

Reply
Serafina 12 mei 2017 - 16:45

Als ik een man was zou ik meer gepassioneerd in de tuin werken en een baardje laten groeien.. ?

Reply
Tessa 12 mei 2017 - 17:07

Haha, wat een zalige post! Ik denk dat ik me aansluit bij jouw lijstje, al zou ik Zac Efron willen zijn :p

Reply
Jill 12 mei 2017 - 22:46

Oef, als ik man zou zijn…. Wat zou ik niet doen? Ik denk dat ik echt alles ga uitproberen en doen!

Reply
Dewi 13 mei 2017 - 08:22

Waha te grappig om te lezen dit. Ik zou ook wel een dag willen ruilen en de bloemetjes buiten zetten ?

Reply
mamasliefste 13 mei 2017 - 10:05

Ik heb deze TAG ook al eens voorbij zien komen, zo grappig bedacht. Ik zou denk ik ook overal plassen 😉

Reply
Marlijn | FIKA 13 mei 2017 - 21:47

Haha love de joey quote! Ik zou wel eens gewoon een dagje in het hoofd van mijn vriend willen kunnen kijken, of een dagje Jake Gyllenhaal zijn!

Reply
Layla 13 mei 2017 - 21:53

Ik denk dat de punten die jij benoemd elke vrouw wel zou willen doen als ze een mijn zijn.

Reply
cynthia 29 juni 2017 - 11:06

als ik een man zou zijn zou ik eruit zien als Ian Somerhalder das pas een lekker ding en die ogen om in te zwemmen, oke ik dwaal af …voor al het andere zie je eigen tekst hahaha…….

Reply

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.