Home Lifestyle VLOG : Dagje uit naar Allwetter Zoo Münster

VLOG : Dagje uit naar Allwetter Zoo Münster

by Cassandra 13 maart 2017 14 comments
VLOG : Dagje uit naar Allwetter Zoo Münster

Afgelopen weekend zijn we vlak bij ons over de grens een dagje uit geweest naar het Allwetter Zoo in Münster, Duitsland.

Allwetter Zoo Münster en mijn allereerste vlog!

Allwetter Zoo in Münster ligt op ongeveer een uurtje rijden bij ons vandaan. Net even een stukje over de grens.  Ik maakte er mijn allereerste echte vlog (spannendddddd!) en geef jullie kijkje door het park zodat jullie meteen een impressie hebben. Heel veel kijk plezier:

Extra informatie over Allwetter Zoo:

Openingstijden:

Het Allwetter Zoo is dagelijks geopend vanaf 9.00 uur. De sluitingstijd is afhankelijk van het seizoen.  Het park sluit van april tot en met september om 18.00 uur,  in oktober en in maart in de regel om 17.00 uur en van november tot en met februari om 16.00 uur. Het is de bedoeling dat je dan na deze sluitingstijd binnen een uur bent vertrokken

Tickets en Parkeren:

Net als met de openingstijden, zijn ook de prijzen van de toegangskaarten afhankelijk van het seizoen waarin je langs komt. Zie printscreen hieronder die ik van de site heb overgenomen. Leia was dus gratis en wij betaalden inclusief parkeermuntje een bedrag €26,80, zoals je in het schema ziet, waren wij er op een Zoo dag, waardoor de prijs lager uit viel. Waarom? Geen idee, maar dit zijn prima prijzen voor een dagje uit. Een parkeermunt voor de hele dag kost je overigens €3,-

Allwetter zoo münster Duitsland dierentuin

Extra Service

In het park kun je gratis gebruik maken van een kinderbuggy, maar ik raad deze niet echt aan. Het is gewoon een stalen ding en lijkt mij niet echt lekker zitten voor kinderen. Ook kun je een bolderkar huren, hier betaal je €4,- voor.

Voor de kinderen zijn er genoeg plekken ingericht met speeltoestellen en leuke speeltuinen. Daarnaast vind je hier voldoende toiletten (met verschoonverplaatsen), is het park rolstoelvriendelijk en kun je er heerlijk eten voor niet al te gekke bedragen. Wij aten een portie curryworst (we zijn uiteraard in Duitsland) met patatjes en betaalden voor deze 2 porties 13 euro nog niet. Saus mag je gratis aftappen. Het eten is lekker en het restaurant ziet er schoon uit.

Ook wordt er aan huisdieren gedacht. Je mag je hond meenemen naar het park. Echter zijn er wel enkele plekken waar de hond niet mee naar binnen mag. Op het park vind je diverse plekken waar je de hond te drinken kunt geven. Goede service!

Nu was Leia niet super gezellig deze dag. Pieperig en vooral heel erg zeurderig, maar desondanks hebben we een mooie dag gehad en willen we in de zomer nog eens komen kijken wanneer de tijgers weer terug zijn gekeerd in hun nieuwe verblijf.

 

Ben jij al eens naar Allwetter Zoo Münster geweest? Wat vonden jullie van mijn aller eerste vlog? 

Dit vind je misschien ook leuk

14 comments

Jamey Herben 13 maart 2017 - 08:26

Wat een leuke vlog Cassandra! Super gedaan!

Reply
Nathalie - Volgmama 13 maart 2017 - 08:26

Goed gelukt je eerste echte vlog! Het lijkt me een leuke dierentuin. Wij hebben een abonnement op de dierentuin in Nordhorn, betalen we 70 euro per jaar voor. En dat voor het hele gezin, echt lachen die dierentuin prijzen in Duitsland.

Reply
Cassandra 13 maart 2017 - 08:30

Super lief van je! Dankjewel, ik ovnd het dood eng om te doen hahaha!

Ja echt he. Super goedkoop daar. Kan Nederland nog wat van leren. Nordhorn willen we binnenkort ook even heen, heb ik idd ook al goede verhalen over gehoord.

Reply
Verena 13 maart 2017 - 09:18

Leuk dat je bent begonnen met vloggen! Ik vind deze vlog al erg leuk!

Reply
Miryam 13 maart 2017 - 09:24

Leuk gedaan en dat Ehm was niet storend hoor 😉 Ik ben er ook al een paar keer geweest en inderdaad heel enthousiast! Leuk gedaan.

Reply
Anouk 13 maart 2017 - 09:38

Ik HOU van dierentuinen. Filmpje ziet er goed uit, leuk gemaakt!

Reply
Cassandra 13 maart 2017 - 10:52

Jaaa dierentuinen zijn super leuk! Dankjewel! xx

Reply
gerdialkema 13 maart 2017 - 09:54

Wat leuk deze vlog! Dierentuinen blijven leuk…

Reply
Cassandra 13 maart 2017 - 10:50

Dankjewel! Ja heerlijk he, ik ben ook gek op dierentuinen

Reply
layla 13 maart 2017 - 10:09

Wat een leuke vlog! En dat voor een eerste keer

Reply
Marguerita 13 maart 2017 - 13:33

De dierentuin is altijd leuk met kinderen! Ik lees liever blogjes, dus heb het filmpje niet bekeken. Nog nooit van deze dierentuin gehoord, maar het klinkt leuk.

Reply
SofarsoSabine 13 maart 2017 - 19:46

Wat een leuke plek om eens een dagje uit te doen! Ziet er gezellig uit!

Reply
jolienvs 14 maart 2017 - 09:36

Een dagje zoo is altijd een super idee met kindjes!

Reply
Saranda 14 maart 2017 - 18:49

wat een leuke vlog! Ik vind uitjes naar de dierentuin altijd zo leuk en rustgevend! 🙂

Reply

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.