Home About | Over ons Team Momambition

Team Momambition

Team Momambition

Het totale team van Momambition bestaat uit 9 enthousiaste en ambitieuze dames, allemaal moeders. Negen heel diverse persoonlijkheden met elk hun eigen kwaliteiten. Vol trots stel ik het Team Momambition aan jullie voor:

Hoofdredacteur: Cassandra

Moeder dochter outfit Moeder & dochter outfit post Momambition.nl, mamablogger, mommyblog, mamablog, blog, Momambition, Cassandra Pater-Bosman

Hi! Ik ben Cassandra (27) en de oprichter van Momambition.nl. Ik ben de trotse mama van Leia (2) en naast het runnen van dit online mama magazine werk ik in de Marketing, Pr en Sales wereld als managementassistent.

Mocht je meer over mij willen weten dan verwijs ik je graag naar deze pagina. 

 


Auteur: Annemarel

team momambition annemarelHi! Ik ben Annemarel, 36 jaar, getrouwd met Alex, moeder van Roos (2011) en Pim (2015). Eigenwijs, onderzoekend, leergierig en een doorzetter. Rap van tong (maar niet van benen) en bovenal verslaafd aan chocola! In mijn blogs schrijf ik over mijn leven als ‘mom on wheels’ maar ook over Annemarel zonder het ‘voorzetsel’ mama!

Lees hier alle blogs van Annemarel


Auteur: Madelon

Team momambition madelonHi, Ik ben Madelon, 28 jaar. Gelukkig getrouwd met Mark. Mama en personal assistent van Merel & Bram, eigenwijs,soms wat bijdehand maar ook erg zorgzaam. Ik blog graag over kinderen en de gebeurtenissen in mijn leven. In verwachting van kindje 3. Met mijn blogs hoop ik anderen te ook inspireren maar zeker te kunnen laten lachen.

Lees hier alle blogs van Madelon


Redacteur : Melanie

team momambition melanie

Hai! Ik ben Melanie, 28 jaar oud, getrouwd met Dion en mama van Quinten (19-4-2015). Sinds kort heb ik mijn eigen bedrijf waarmee ik bedrijven help met het opstarten en onderhouden van hun sales-activiteiten. Ik blog graag over het ouderschap, onze heftige start met zoonlief, maar ook over heel andere zaken die mij op dat moment bezighouden. Het is een fijne uitlaatklep!
Lees hier alle blogs van Melanie


Auteur: Melissa

team Momambition Melissa

Hoi! Ik ben Melissa, vrouw van Bas en mama van Bram. Gek op mijn andere kindjes: hondje Kayla en katten Amos, Kyra en kleine Micky. Mijn hobby’s zijn tuinieren, tekenen, schilderen en ik sta graag in de keuken. Daarnaast kijken wij thuis graag films en series. Genoeg leuke onderwerpen om over te schrijven maar ik zal ook mijn ervaringen delen over het (dagelijks) leven met een chronische ziekte.
Lees hier alle blogs van Melissa


Auteur: Nancy

team momambition Nancy

Nancy, 36, trots moeder van 2 prachtmannen van 5 en 3, beide zijn doof. Daardoor gaat hetzelfde bij ons anders. Ik ben een strijder voor mijn kinderen, zorgzaam voor de mensen die me lief zijn, onzeker over mijn eigen kracht en “zijn”. Wantrouwend in nieuwe vriendschappen, ben je bij me “binnen” dan blijf je 😉

Ik zal voornamelijk gaan schrijven over hoe hetzelfde bij ons anders is en gaat. Lees hier alle blogs van Nancy