Home About | Over ons

About | Over ons

About the Founding mom

Welkom! Ik ben Cassandra (28), moeder van Leia (3), vrouw van een gamer en de founding mom van Momambition.nl en interiorqueen.nl.

About Cassandra: Wie is ze?

Je kunt mij kenmerken als een energieke, spontane en ondernemende vrouw die graag een nieuwe uitdaging aangaat. Wellicht ken je mij al wel want ik ben in februari 2015  begonnen met bloggen op Princess-Leia.nl, die overigens inmiddels offline is gehaald omdat ik de focus op deze site heb gelegd en ik uit haar jasje was gegroeid.

Naast mijn rollen als moeder, vrouw en blogger heb ik eind september 2015 met succes mijn opleiding tot Managementassistente weten af te ronden terwijl ik zwanger was en een vroeggeboorte mee maakte. Daarna ben ik als Office Manager doorgestroomd bij een toffe kledingwebshop. Inmiddels ben ik hier gestopt in verband met de groei van Momambition en heb ik in juli 2017 de grote stap gemaakt en momambition.nl ingeschreven bij de Kamper van Koophandel. Wel werk ik nog steeds (langdurig) met deze organisatie samen op het gebied van bloggersbemiddeling en social media. Mocht jij hier als organisatie hier interesse in hebben, dan mag je altijd contact opnemen.

Mijn vrije tijd besteed ik graag aan leuke dingen ondernemen met mijn gezin en ik vind het heerlijk om te schrijven/bloggen, experimenteren met make-up en met enige regelmaat gooi ik mijn interieur helemaal om. Hiermee kan ik de man des huizes nogal irriteren, want ja dan ligt alles weer op een totaaaaal andere plek natuurlijk.

Persoonlijke ontwikkeling staat bij mij in hoog vaandel, zowel mentaal als praktijkgericht. Ik probeer altijd het beste uit mijzelf te halen en daarom vind ik het erg leuk om mijzelf te verdiepen en verbreden in diverse onderwerpen, dit zie je dan ook terug op Momambition.nl. Daarnaast ben ik mij momenteel aan het richten op bijzondere projecten in samenwerking met andere mama ondernemers in het Noorden van het land.

About Momambition.nl

Zelf ben ik tijdens mijn versnelde studie tot Secretaresse zwanger geraakt in het laatste deel van mijn studie. Na het afronden heb ik ervoor gekozen, om zwanger, nog een versnelde studie tot Managementassistente erachter aan te plakken. Ondanks de vroeggeboorte van mijn dochter ben ik erin geslaagd om deze studie met een klein beetje vertraging toch af te ronden in september 2015. Ik ben een vrouw met ambitie! Ik ben namelijk van mening dat het moederschap en carrière prima met elkaar te combineren zijn.

Wat kun je verwachten?

Momambition.nl is in oktober 2015 ontstaan met het idee om een online platform te creëren door en voor moeders met ambitie. We zijn tenslotte meer dan alleen mama. En hebben naast het moederschap meer interesses en dat zie je dan ook terug op deze pagina.

Na ongeveer 3 maanden bouwen, schrijven en ontwerpen werd het tijd om online te gaan. De lancering van de website vond plaats op 1 januari 2016 en inmiddels hebben we al 1000 artikelen gepubliceerd. De onderwerpen zijn heel divers. Samen met mijn fantastische Team Powermoms houden we je met liefde en vol passie op de hoogte van de nieuwste trends op gebied van mamakindinterieurbeauty & (kids)fashion . We maken outfit posts, geven interieur tips, en laten je de leukste hotspots zien. Is dit niet genoeg en wil je meer? Neus dan eens rond tussen de DIY’s, uitjes en de lekkerste recepten.

Doelgroep

De doelgroep van Momambition.nl is natuurlijk moeders en zwangeren die graag het moederschap met werk of studie combineren. Momambition.nl is hét online lifestyle & mama magazine door en voor moeders met ambitie met een persoonlijke touch. De meeste bezoekers zijn vrouwelijk en tussen de 25-35 jaar.

Maandelijks trekt Momambition 23.000 bezoekers waarvan 12.000 unieke en daar zijn we natuurlijk super trots op!

Alle foto’s en teksten zijn gemaakt door en eigendom van Momambition, tenzij anders vermeld, deze mogen niet voor andere doeleinden gebruikt worden mits daar toestemming voor is aangevraagd.  Voor meer informatie verwijs ik je naar de disclaimer.

1 comment

54 winacties op Nationale Mama Bloggers Dag | Win Sans Online Shoptegoed! | Momambition.nl 10 september 2016 - 11:34

[…] welkom op hét online platform door en voor ambitieuze moeders. Van maandag t/m vrijdag vind je hier persoonlijke artikelen over o.a. het moederschap, (kinder)mode, beauty & interieur! Daarnaast vind je hier regelmatig reviews en zo nu en dan een leuke winactie Hi! Ik ben Cassandra, 27, gelukkig getrouwd en moeder van een lief maar heel ondeugend meisje genaamd Leia van 1,5 jaar. Ik heb een groot passie voor schrijven, beauty & mode. Ik ben een wannabe fitmom met een gezonde dosis zelfspot lees hier meer over mij en de website […]

Reply

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.