Home About

About

About the Founding mom

Welkom! Ik ben Cassandra (27), moeder van Leia (bijna 2), vrouw van een gamer en de founding mom van Momambition.nl.

Wie ben ik?

Je kunt mij kenmerken als een energieke, spontane en ondernemende vrouw die graag een nieuwe uitdaging aangaat. Wellicht ken je mij al wel want ik ben in februari 2015  begonnen met bloggen op Princess-Leia.nl, die overigens inmiddels offline is omdat ik de focus op deze site heb gelegd.

Naast mijn rollen als moeder, vrouw en blogger heb ik eind september 2015 met succes mijn opleiding tot Managementassistente afgerond en ben ik momenteel werkzaam als Online Marketing freelancer voor een toffe kleding webshop. Daarnaast werk  ik enkele uurtjes in de week als rechterhand van onze eigen topper Melanie in de Sales.

Mijn vrije tijd besteed ik graag aan leuke dingen ondernemen met mijn gezin en ik vind het heerlijk om te schrijven/bloggen, experimentern met make-up en met enige regelmaat gooi ik mijn interieur helemaal om. Persoonlijke ontwikkeling staat bij mij in hoog vaandel, zowel mentaal als praktijkgericht. Ik probeer altijd het beste uit mijzelf te halen en daarom vind ik het erg leuk om mijzelf te verdiepen en verbreden in diverse onderwerpen, dit zie je dan ook terug op Momambition.nl

About Momambition.nl

Zelf ben ik tijdens mijn versnelde studie tot Secretaresse zwanger geraakt in het laatste deel van mijn studie, daarna heb ik ervoor gekozen, om zwanger, nog een versnelde studie tot Managementassistente erachter aan te plakken. Ondanks de vroeggeboorte van mijn dochter ben ik erin geslaagd om deze studie met een klein beetje vertraging toch af te ronden in september 2015. Ik ben een vrouw met ambitie! Ik ben namelijk van mening dat het moederschap en carrière prima met elkaar te combineren zijn.

Wat kun je verwachten?

Momambition.nl is in oktober 2015 ontstaan met het idee om een online platform te creëren door en voor moeders met ambitie. Op 1 januari 2016 heb ik vol trots de website online gezet en de artikelen die je hier kunt verwachten gaan o.a. over ;

Hoe ik het gezinsleven combineer als werkende moeder, Hoe haal jij het beste uit jezelf, zonder jezelf voorbij te lopen? Wat trek ik aan naar een sollicitatiegesprek of wat draag ik op de werkvloer wanneer ik zwanger ben? Maar daar blijft het niet bij. Ook MOOTD’s (Moms outfit of the day), beauty-routines, make-up looks en andere diverse onderwerpen verschijnen op de site. Hoe blijf ik tussen werk en gezin door fit en faboulous? En wat zijn leuke uitjes om te ondernemen met mijn gezin? Hoe plan ik quality time met mijn man of hoe creëer ik me-time? Wat zijn de nieuwste trends op gebied (kinder)mode, beauty & interieur? Oftewel, hoe combineer ik het moederschap met werk zonder het gevoel te hebben dat je je gezin of jezelf “verwaarloosd” ?!

Dit alles geschreven met een persoonlijke teint en zo nu en dan een scheut sarcasme.

Doelgroep

De doelgroep van Momambition.nl is natuurlijk moeders en zwangeren die graag het moederschap met werk of studie combineren. Momambition.nl is hét online lifestyle & mama magazine door en voor moeders met ambitie met een persoonlijke touch. Heb je mijn fantastische team Powervrouwen al ontmoet? Klik hier om kennis met ze te maken. Wekelijks voorzien ze Momambition.nl van de leukste, persoonlijke verhalen!

Alle foto’s en teksten zijn gemaakt door en eigendom van Momambition, tenzij anders vermeld, deze mogen niet voor andere doeleinden gebruikt worden mits daar toestemming voor is aangevraagd.  Voor meer informatie verwijs ik je naar de disclaimer.

1 comment

54 winacties op Nationale Mama Bloggers Dag | Win Sans Online Shoptegoed! | Momambition.nl 10 september 2016 at 11:34

[…] welkom op hét online platform door en voor ambitieuze moeders. Van maandag t/m vrijdag vind je hier persoonlijke artikelen over o.a. het moederschap, (kinder)mode, beauty & interieur! Daarnaast vind je hier regelmatig reviews en zo nu en dan een leuke winactie Hi! Ik ben Cassandra, 27, gelukkig getrouwd en moeder van een lief maar heel ondeugend meisje genaamd Leia van 1,5 jaar. Ik heb een groot passie voor schrijven, beauty & mode. Ik ben een wannabe fitmom met een gezonde dosis zelfspot lees hier meer over mij en de website […]

Reply

Geef een reactie