LEGOWorld – Van 18 tot en met 24 oktober wordt de jaarbeurs in Utrecht omgetoverd tot een waar Lego Walhalla. Heb jij dus kids in huis die helemaal wild zijn van LEGO? Dan is dit hét ideale herfstvakantie uitje en psssst, je kunt ook nog eens 4 tickets winnen! Lees snel verder…

LEGOWorld 2016, de 16de editie

Wij kunnen helaas zelf niet gaan dit jaar, en dat vinden we echt ontzettend jammer. Leia is namelijk ontzettend fan van DUPLO en ze kan zichzelf hiermee echt uuuuuuuren vermaken. En stiekem vinden wij het zelf ook nog steeds heel erg leuk en bouwen we graag met haar mee. De LEGO van manlief van vroeger hebben we hier ook nog steeds staan voor als Leia oud genoeg is. Dat is het mooie aan DUPLO en LEGO, het is zulks sterk en duurzaam speelgoed.

Legoworld 2016

Wat is er te doen op LEGOworld?

LEGO World is het allergrootste LEGO spektakel ter wereld en vindt ieder jaar in de herfstvakantie plaats in de Jaarbeurs in Utrecht.

Zo kunnen de allerkleinsten genieten van de LEGO DUPLO show bij het DUPLO theater, fans van LEGO Friends kunnen in een echte kermis attractie stappen terwijl de kids bij LEGO Nexo Knights worden opgeleid tot ridder. GAAAAAF! 

De Star Wars fans kunnen ook weer hun hart ophalen,  dit jaar vind je een unieke collectie van alle LEGO Stars Wars minifiguren die ooit gemaakt zijn. Maar misschien bestuur je liever je eigen LEGO robot bij de LEGO Mindstorms stand? Het kan allemaal!

Verder hebben de bezoekers van LEGO World dit jaar de eer om de allergrootste boot ooit gebouwd uit LEGO steentjes te komen bewonderen. Deze ferry boot is 12 meter lang en wordt speciaal voor LEGOWorld helemaal uit Denemarken gehaald. Als kers op de taart is er ook een hele bijzondere Porsche te bewonderen in real size, die voor de helft echt is en voor de helft gebouwd uit LEGO steentjes!

LEGOworld 2016

Fun Facts over LEGOworld

  • Voor de 16de editie van LEGOworld zijn er maar liefst 23 vrachtwagens vol met LEGO stenen naar de Jaarbeurs gereden.
  • In totaal maakt dat zo’n 14 ton aan LEGO steentjes. Wauw!
  • Tijdens het evenement worden er meer dan 5.000 LEGO bouwwerken gebouwd
  • Je kunt met LEGO echt alles maken, o kunnen zes 8-nops LEGO stenen worden samengevoegd op 915.103.765 verschillende manieren!
  • En as last but not least; met 40 miljard LEGO stenen op elkaar gestapeld kun je lopen naar de maan!

LEGOworld 2016

Goed om te weten voor je naar LEGOWorld gaat:

Doelgroep, locatie en openingstijden

LEGOworld wordt dit jaar gehouden in de Jaarbeurs in Utrecht van 18 tot en met 24 oktober. De beurs is dagelijks geopend van 10.00 tot 17.00 uur. De doelgroep van LEGOWorld zijn kinderen van 1,5 t/m 12 jaar

Wat kosten tickets en waar koop ik ze?
Kinderen tot en met 2 jaar zijn gratis, daarna betaal je de volgende prijs ongeacht leeftijd;

Aan de kassa betaal je €25,-, maar houdt er rekening mee dat er een beperkt aantal tickets per dag verkocht mogen worden aan de kassa. Dit heeft te maken met de veiligheidsvoorschriften. Dus wees slim (en lief voor je portemonnee) en koop je tickets online. Online zijn tickets namelijk €19,50 inclusief servicekosten. Klik hier om je tickets te bestellen. Let op! Je kunt online maximaal 6 tickets bestellen.

LEGO verkoop

Op het evenement is een Intertoys winkel aanwezig waar je de nieuwste LEGO sets kunt kopen. Daarnaast is het mogelijk leuke LEGO artikelen en losse stenen te kopen in de LEGO verkoop stands. Dus heb je een chronisch tekort aan mintkleurige of roze steentjes, zoek je dat éne poppetje uit een serie Mini Figures of wil je wat poesjes, hondjes, konijntjes, speciale raampjes, deurtjes, dakpannen of losse bloemetjes kopen voor je LEGO stad? Neem dan al je opgespaarde zakgeld mee en ga los bij de vele stands!

LEGOworld 2016

Win 4 entree tickets voor LEGOworld

Het liefst waren wij natuurlijk zelf gegaan, maar helaas hebben wij andere verplichten. Ik maak daarom heel erg graag 1 van mijn lezers blij met maar liefst 4 tickets voor dit grootse spektakel.

  • Vertel mij waarom je erbij wilt zijn (geen zielige verhalen, die gaan de prullenbak in) in een reactie hieronder met een geldig e-mailadres (deze is niet zichtbaar voor anderen)
  • Like de Facebookpagina van Momambition.nl en deel de het bericht van de winactie.

Extra kans maken?

Voor elk Social Media kanaal waarop je mij extra volgt gaat je naam een keer extra in de pot. De unieke winactie loopt tot en met zondag 16 oktober 2016. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. De winnaar wordt op de hoogte gesteld middels een  persoonlijke e-mail en krijgt de tickets dan ook in de vorm van een e-ticket.

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met LEGO

Cassandra

Foundingmom & Hoofdredacteur van Momambition.nl & InteriorQueen.nl | 31 | Mama van Leia | Vrouw van Marco | Managementassistente | Wannabe Fitmom | Workaholic | Beauty & Fashion Addict | Social Media Verslaafd | Zelfspot & Sarcasme